RÀNQUING YOTELE

Mor Maradona: moments, bronques i el seu pas per 'Gran Hermano' i 'Hola Raffaella' en TVE

El cèlebre futbolista argentí també va ser protagonista d'episodis mediàtics i diferents participacions en televisió

maradona

maradona

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Diego Armando Maradona ha mort el matí d’aquest dimecres després de patir una parada cardiorespiratòria a casa seva a San Andrés, a la localitat de Tigre. El mític futbolista argentí, que tenia 60 anys, havia sigut operat recentment d’un coàgul al cervell del qual no es va poder recuperat, com ha avançat el diari ‘Clarín’. 

Polèmic per naturalesa, Maradona va protagonitzar diversos moments televisius durant la seva extensa trajectòria professional. ‘El Pelusa’, com era conegut en terreny de joc, es va enfrontar a diversos periodistes però també va mostrar la seva cara més amable en alguns formats com ‘Hola Raffaella’ i ‘Gran Hermano’

L’enfrontament de Maradona amb Pasman

En plena roda de premsa, Maradona es va enfrontar al periodista Toti Pasman per criticar-lo quan va dirigir la selecció argentina. «Tu també, Pasman. Tu també la tens a dins», li va dir, provocant un tens debat dialèctic.

La seva topada amb un reporter a Madrid

En una altra ocasió, Maradona es va encarar amb un periodista a Madrid. Com es pot veure en aquest fragment del programa ‘Jugones’, l’exfutbolista sortia de sopar i no només es va negar a respondre a les preguntes dels reporters, sinó que va apartar bruscament un d’ells.

«Doncs res, ens hem guanyat un cop de Maradona», va dir el professional davant les càmeres. Unes paraules que van acabar d’emprenyar el tècnic argentí: «No, no. Cop no. ¡Si et pego, et trenco el nas!». «¡Recorda que si t’agafo, et deixo fet un nyap!», va exclamar.

La visita de Maradona a la casa de ‘Gran Hermano’

L’any 2001, Maradona va visitar la casa de la versió argentina de ‘Gran Hermano’. L’entrada del futbolista a la casa, que va aconseguir uns índexs d’audiència espectaculars, va estar acompanyada de polèmica. Els rumors apuntaven que els havia portat cocaïna als concursants, però ni de bon tros. Marcos Gorban, productor del programa, va explicar anys després que els havia portat uns cigarrets.

Hipnotitzat en el programa ‘Hola Raffaella’ de TVE

Notícies relacionades

Onze anys abans, Maradona va passar pels estudis de Prado del Rey com a convidat estel·lar d’‘Hola Raffaella’, on va compartir plató amb altres famosos com Maribel Verdú, Pablo Carbonell, Verónica Castro i Marianico ‘el Corto’. Aquella nit, el futbolista va ser hipnotitzat en directe.

(En elaboració)

Temes:

Maradona