NOMENAMENT

Amparo Castellano, nova directora general de Zeppelin després de la sortida d'Álvaro Díaz

amparo-castellano

amparo-castellano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Banijay Iberia ha nomenat Amparo Castellano com a nova Directora General de Zeppelin, la productora responsable de formats d’èxit com ‘Gran Hermano’ i ‘Fama a bailar’ i sèries com ‘SKAM Espanya’ i ‘Memorias de Idhún’. La directiva ocuparà el càrrec que va deixar lliure Álvaro Díaz, que, com va avançar en exclusiva YOTELE, va abandonar la companyia per emprendre una nova etapa a Netflix per reforçar la seva àrea de continguts de no ficció. 

«És un honor posar-me al capdavant de Zeppelin, una productora a l’avantguarda amb un gran equip humà capaç de crear programes de televisió que es converteixen en fenòmens socials i paralitzen el país», declara Castellano. D’altra banda, destaca que és «una productora que s’atreveix a posar-se en reptes tan apassionants com les ficcions transmedia i l’anime, dos gèneres més que estimulants a nivell professional». 

«Estic desitjant emprendre aquesta nova etapa amb aquest equip que crea idees originals que captiven altres països i alhora continuar desenvolupant els grans programes amb cor que ens han fet únics», afegeix Castellano, que té una llarga trajectòria professional.

Llicenciada en Periodisme, Castellano ha sigut Directora General d’Entreteniment de DLO/Magnolia des del 2014. Les seves produccions han sigut reconegudes amb els principals guardons del sector, com el Premi Ondas al millor programa d’ctualitat per a ‘Radio Gaga’ o el Premi Zapping al millor programa d’entreteniment per a ‘Joc de Cartes’, entre molts altres reconeixements.

Notícies relacionades

Aquests programes d’entreteniment i d’altres, entre els quals destaquen ‘Pioneras’, ‘Cero en Historia’, ‘Cosas de la edad’, ‘Ni superhéroes ni princesas’, ‘La vida secreta de los niños’, ‘A minha casa pola túa’, ‘Ruralitas’ i ‘¡A cantar!’, passaran a formar part de Zeppelin. Els projectes de ficció es continuaran operant sota la marca DLO i la direcció de José Manuel Lorenzo.

Abans d’incorporar-se al grup Banijay, Amparo Castellano va desenvolupar la seva carrera en Gestmusic Endemol, on, durant més de 15 anys, va estar liderant diversos formats d’èxit com ‘Operación Triunfo: los castings’ i ‘Tú sí que vales’.