EXCLUSIVA YOTELE

Tom Brusse i la temptadora Sandra, fitxatges tancats de 'La casa fuerte 2' a Telecinco i Cuatro

El participant estrella de 'La isla de las tentaciones' ja ha tancat un acord per entrar al reality, que previsiblement arribarà el dijous 5 de novembre

losdos

losdos

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La segona edició de ’La casa fuerte’ ja escalfa motors de cara a la seva estrena a Telecinco i Cuatro. El reality presentat per Jorge Javier Vázquez, Sandra Barneda i Lara Álvarez ha tancat la incorporació com a concursant de Tom Brusse, participant estrella de ’La isla de las tentaciones 2’, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

L’empresari concursarà en el seu segon espai de telerealitat consecutiu amb la temptadora Sandra, amb la que va ser infidel a Melyssa i va iniciar una relació sentimental al sortir de l’espai. Segons la informació a què ha tingut accés en exclusiva aquest portal, la segona edició de ‘La casa fuerte’ s’estrenarà, previsiblement, el pròxim dijous 5 de novembre.

Aquest portal ha pogut saber que els concursants ja estan seleccionats i que aquest mateix diumenge aquells que encara no ho hagin fet se sotmetran a les corresponents proves PCR que garanteixin que no estan contagiats amb Covid. Per si sorgís algun contratemps, la productora Bulldog té un pla b per si calgués substituir algun concursant.

Quan tots els personatges de l’univers Mediaset que participaran a ‘La casa fuerte’ tinguin el resultat positiu, es confinaran en un espai indeterminat de Madrid abans de la seva entrada al concurs, que se celebrarà al mateix recinte que el passat estiu però adaptat a la temporada d’hivern.

D’aquesta manera, Tom Brusse i Sandra es converteixen en la tercera parella de concursants després de la confirmació oficial d’Isa Pantoja  i Asraf Beno a ’El programa de Ana Rosa’ i ’Ya es mediodía’, respectivament. Per part seva, ’Sálvame’ va anunciar durant la tarda d’ahir que Sonia Monroy i el seu maritJuan Diego, també participaran en el reality show. 

La mecànica de ‘La casa fuerte’ 

La segona edició de ‘La casa fuerte’ promet comptar amb proves més espectaculars que les que vam poder veure en la seva primera temporada. No obstant, la mecànica serà la mateixa i també es mantindrà la localització que es va utilitzar a l’estiu, que en aquesta ocasió comptarà amb un pavelló cobert en el qual es reuniran els concursants durant l’emissió de les gales.

Notícies relacionades

Els famosos hauran de convertir-se en ‘residents’, cosa que garanteix millors condicions per viure en una habitació de la vila, amb la caixa forta i els diners en propietat. Els ‘acampats’ no gaudiran d’aquesta bona situació i es faran càrrec de les tasques domèstiques. Cada setmana, dues parelles, una d’‘acampats’ i una altra de ‘residents’, protagonitzaran un assalt en el qual es disputaran l’habitació i la caixa forta i seran els espectadors els que decideixin quina de les dues és la guanyadora.

’La casa fuerte’ tornarà a comptar amb Jorge Javier Vázquez com a mestre de cerimònies, que en aquesta ocasió tindrà com a companya a Sandra Barneda. La presentadora de ‘La isla de las tentaciones’ substitueix d’aquesta manera a Sonsoles Ónega, que seguirà centrada en ‘Ya es mediodía’. Per part seva, Lara Álvarez serà el nexe d’unió entre el plató i la vila, posició que va exercir a l’estiu Nuria Marín