DURANT 'EL DEBATE DE LAS TENTACIONES'

Carlos Sobera defensa el model televisiu de Telecinco: «Això en altres cadenes no passa»

El presentador va fer un al·legat a favor de Telecinco, afirmant que fomenta «les relacions i l'entesa» entre persones

carlos-sobera

carlos-sobera

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Malgrat que Telecinco és la cadena líder al nostre país, el seu model de televisió genera controvèrsia i és sovint qüestionat des de certs sectors de la societat. Conscient d’aquestes crítiques, Carlos Sobera va sortir aquest diumenge en defensa de la cadena en la qual treballa després que la Dorothy, concursant de ‘La isla de las tentaciones’, fes un comentari que va deixar sorpresos tots els presents al plató. 

La jove, que ha protagonitzat nombrosos mems per la seva semblança amb María Patiño, va rebre una pregunta en to d’humor durant l’emissió d’‘El debate de las tentaciones’. «¿Què li sembla que la Chelo et substitueixi a ‘Socialité’?, li va preguntar un espectador del programa, fent referència a l’espai que presenta la periodista i que aquest dissabte va quedar en mans de Chelo García Cortés

Notícies relacionades

Al sentir la pregunta, la Dorothy va quedar completament descol·locada: «¿Però qui és la Chelo?». «El problema no és que no sàpiga qui és la Chelo, és que no sap què és ‘Socialité’», va apuntar Terelu Campos. La ‘temptadora’, que no entenia res del que estava passant, va acabar reconeixent que no és una seguidora habitual dels programes de la casa: «M’ho tenien prohibit de petita, mai veia Telecinco»

La confessió de la Melodie va deixar bocabadat Sobera: «¿Com has dit? ¿Com es diuen els teus pares?». «Als nens no se’ls pot prohibir veure Telecinco, perquè és una cadena que fomenta les relacions entre les persones i, per tant, l’entesa i la progressia. De manera que quan es fan més grans, saben distingir entre el bé i el mal. Això en altres cadenes no passa», va dir el presentador en un al·legat molt aplaudit pels seus col·laboradors.