A 'ANTENA 3 NOTICIAS'

Els Javis anuncien per sorpresa que estan treballant en la segona temporada de 'Veneno'

Els creadors de la sèrie d'Atresplayer Premium consideren que l'univers de la vedet pot anar molt més enllà de la seva figura

captura-de-pantalla-2020-10-25-a-las-214856

captura-de-pantalla-2020-10-25-a-las-214856

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

És possible que ‘Veneno’ no s’hagi acabat amb el vuitè capítol estrenat aquest diumenge a Atresplayer Premium. En una entrevista amb Mónica Carrillo a ‘Antena 3 Noticias’ i pocs minuts abans de l’emissió en obert dels dos primers capítols, Los Javis han anunciat per sorpresa que estan treballant en una segona temporada després del gran èxit de la sèrie: «Es va pensar com una minisèrie perquè tothom sap que la història acaba tràgicament i hem estat fent-hi molt voltes, però ens hi hem posat a treballar».

«A l’escriure aquesta sèrie ens vam adonar que al final hi ha tantes històries al voltant de la Cristina, tant per explorar, tant per explicar, que se’ns ha quedat curta i creiem que hi pot haver més», va assegurar Javier Calvo en l’entrevista feta per Mónica Carrillo. «El seu univers és tan potent que s’estén més enllà d’ella mateixa. Hi treballarem a veure si aviat podem explicar més coses», va completar Javier Ambrossi.

Notícies relacionades

Prèviament a fer aquest anunci, Los Javis van assegurar que es van enamorar bojament de la història de la Veneno perquè té tots els ingredients d’un bon relat: «Té l’amor per la televisió dels 90, té la lluita per la identitat i té un component necessari. Sobretot, ens vam enamorar d’una història que s’havia d’explicar i que, a més, podia ser una eina molt útil per donar visibilitat».

«Crec que el repte era mostrar la persona que hi havia rere el personatge. Quan vam llegir el llibre de Valeria Vegas, sabíem que hi havia alguna cosa més enllà de la facècia que tothom creia conèixer pel que veia a la televisió. Al final, aquestes són les històries que ens interessen», va explicar Calvo.