ÚLTIM EPISODI

'Veneno' arriba al final a Atresmedia, que emetrà un esdeveniment especial amb els seus protagonistes

Atresplayer Premium llança diumenge l'últim capítol de la sèrie protagonitzada per Isabel Torres, Jedet i Daniela Santiago

veneno

veneno

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Veneno’, per a molts la sèrie espanyola de l’any, amb permís de ‘Patria’ i ‘Antidisturbios’, arriba al seu final a Atresplayer Premium. La plataforma estrena aquest diumenge, 25 d’octubre, el vuitè i últim capítol de la sèrie basada en la vida i mort de Cristina Ortiz. 

Dissabte, a partir de les 22.30 hores, els fidels seguidors de la sèrie podran disfrutar de l’especial ‘EVENTO! Veneno’ a través d’Atresplayer, Atreseries i les xarxes socials del canal. L’espai comptarà amb l’elenc principal de ‘Veneno’, part de l’equip tècnic i també els seus creadors, Javier Calvo i Javier Ambrossi

 

Tal com informa Atresmedia en una nota de premsa, tampoc es perdran aquest especial alguns personatges originals representats en la ficció i molts més convidats. Els espectadors podran descobrir material exclusiu de la sèrie, com ara preses falses, ‘making of’ o moments televisius originals protagonitzats per ‘La Veneno’.

‘Veneno’ està protagonitzat per les actrius Isabel Torres, Daniela Santiago i Jedet, que es fiquen a la pell de ‘La Veneno’ en diferents etapes de la seva vida. Qui també té un pes fonamental en la història és la Valeria, la periodista que va escriure la seva biografia i que està interpretada per Lola Rodríguez.

Així serà l’últim episodi de ‘Veneno’

A partir de les 00.00 hores de la nit de dissabte a diumenge, estarà disponible el vuitè i últim episodi de la sèrie a Atresplayer Premium. La sèrie avança unes hores el seu llançament, mantenint el seu dia d’emissió, amb l’objectiu de crear un esdeveniment. 

Notícies relacionades

A ‘Los tres entierros de Cristina Ortiz’, títol del capítol final, la Cristina té un estrany accident i està en coma. La Valeria entra en contacte amb la família de ‘La Veneno’ mentre intenta descobrir el que ha passat. El final és a prop i la Valeria lluitarà per complir l’últim desig de la Cristina.

El cap de setmana ‘Veneno’ continuarà a Antena 3, en el ‘prime time’ de diumenge, amb l’emissió dels dos primers episodis de la ficció. La cadena principal d’Atresmedia emetrà en obert aquests capítols per celebrar l’èxit de la sèrie des de la seva estrena el mes de març passat.