XARXES SOCIALS

Carmen Lomana afirma que Madrid està «com en els seus millors temps» i carrega contra el Govern

L'empresària i col·laboradora de televisió ha generat una gran polèmica a les xarxes per les seves paraules

carmen-lomana

carmen-lomana

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Carmen Lomana s’ha situat aquest diumenge en el focus de la polèmica per un missatge que ha publicat en el seu compte de Twitter. La coneguda empresària ha llançat un dur atac contra el Govern central, que aquest dissabte demanava a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que rectifiqués i apliqués mesures més dures per frenar la propagació de la Covid-19 a la regió. 

Malgrat les recomanacions d’evitar tota mena de desplaçaments innecessaris, Lomana ha celebrat que Madrid hagi estat aquest cap de setmana «com en els seus millors temps». «¡Restaurants, botigues, carrers, terrasses plenes de gent d’arreu d’Espanya! ¡Gràcies per venir!», afegeix la col·laboradora de televisió. 

D’altra banda, dona les gràcies per «acompanyar» la ciutat i per no fer cas «a tant pamflet buit del Govern», a qui culpa de voler «carregar-se la Comunitat de Madrid». Lomana, que ha rebut una allau de crítiques per les seves paraules, ha escrit un segon missatge: «O jo m’explico molt malament o no m’entenen. Parlo de mantenir l’economia, d’ajudar el comerç, la restauració, bars, etc.» «¿Massa temps confinats per a què? ¿Per tornar al mateix? És una responsabilitat individual cuidar-se», apunta.

Notícies relacionades

Després de l’enrenou causat, Lomana ha ampliat el seu punt de vista amb una altra publicació a Instagram: «No vull más tancaments ni més acomiadaments, ni al centre ni als barris. El contagi és responsabilitat individual, cuidar-se i cuidar els fills que no surtin de botellón. La contradicció és bestial. Ni un control a Barajas o a l’AVE per estalviar-se gent ens porten com xais. Bé juntets sense distància en absolut. Aquesta és la realitat». 

Les paraules de Carmen Lomana no han passat desapercebudes i s’ha convertit en ‘trending topic’