HO EXPLICA A 'SÁBADO DELUXE'

Anabel Pantoja revela la seva addicció a les pastilles per dormir: «No vull veure'm així»

La col·laboradora s'ha posat en mans de professionals per poder superar el seu problema de salut

anabel-pantoja

anabel-pantoja

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Anabel Pantoja es va asseure ahir a la nit al plató de ‘Sábado deluxe’ per parlar obertament d’un seriós problema de salut que pateix des de fa més de deu anys. En una entrevista íntima amb Jorge Javier Vázquez, la col·laboradora de ‘Sálvame’ va confessar la seva addicció a les pastilles per dormir: «Fa temps que dic que ho deixaré i ara, per fi, m’he posat en mans de professionals».

Anabel va explicar al programa de Telecinco que recorre als somnífers perquè és incapaç d’agafar el son: «Mai he anat a un professional perquè ho he anat deixant». Per trobar l’origen d’aquest problema, la neboda d’Isabel Pantoja va haver de remuntar-se diversos anys enrere, quan en tenia pocs més de 20. En aquell temps, la seva vida va canviar radicalment a l’independitzar-se i començar a acudir als platós de televisió. 

Dormir sola en hotels, agafar avions i intervenir davant les càmeres van provocar que Anabel, que actualment té 34 anys, comencés a tenir problemes per dormir. «Quan em rento les dents em prenc la pastilla perquè no hi ha manera. És una rutina, com qui es posa una crema», va comentar Anabel, que segons va revelar en la seva xerrada amb Jorge Javier, va començar prenent vàliums i relaxants musculars. 

Les conseqüències de la seva addicció

La col·laboradora va afirmar que al pis de ‘Sola’, el ‘reality’ exclusiu de Mitele Plus, també va haver de recórrer als medicaments per poder dormir: «A l’entrar vaig pensar que allà em relaxaria, però les tres o quatre primeres nits vaig prendre somnífers i pastilles per a l’ansietat».

Notícies relacionades

Durant el seu pas per ‘Sálvame Okupa’, Anabel va protagonitzar alguna escena en la qual semblava que estava sota els efectes de l’alcohol. No obstant, el seu comportament es devia al problema que va reconèixer ahir a la nit. «Me n’avergonyeixo», va assenyalar al veure algunes d’aquestes imatges. 

Precisament, una de les conseqüències de la seva addicció és que fa coses que després no recorda, com comprar roba, fer-se un fart de menjar o preparar la maleta per a un viatge. «En un futur m’agradaria ser mare i no vull veure’m així», va explicar Anabel, que no havia acudit al metge per no preocupar la seva família: «No volia que s’espantessin al veure’m tan jove i recorrent a aquestes pastilles».