30 d’oct 2020

Anar al contingut

EMOTIVA HISTÒRIA

El Luis i la Verónica es retroben a 'First dates' 26 anys després: «És la dona de la meva vida»

Els dos concursants van haver de posar fi a la seva relació de joventut, però el destí els ha tornat a reunir

Redacción Yotele

El Luis i la Verónica es retroben a 'First dates' 26 anys després: «És la dona de la meva vida»

Els espectadors de  'First dates'  van ser testimonis dijous passat d'una història digna de película. La  Verónica, una dona de 49 anys, va acudir al restaurant de Cuatro per retrobar-se amb el Luis, el seu gran amor de la joventut. Fa 26 anys es van veure obligats a posar fi a la seva relació, però el destí els va tornar a reunir després del confinament. 

«A la persona que espero trobar se'l van emportar els seus pares de la meva ciutat. Llavors no era com ara, no hi havia xarxes socials», va explicar la Verónica davant  Carlos Sobera. La comensal va comentar que van ser parella durant tres anys «preciosos», ja que van viure «un amor molt bonic i molt sincer».  «Ho vam deixar estar perquè en aquell moment no érem amos del nostre futur», va lamentar. 

Luis, de 47 anys, va arribar uns minuts després a 'First dates' sense saber amb qui tindria la cita a cegues. No obstant, el seu desig era trobar-se amb la Verónica:  «Crec que pot ser l'amor més gran que he tingut, la dona de la meva vida». «Sempre he tingut al cap aquesta dona», va confessar en el programa. 

Finalment, la Verónica i el Luis es van retrobar en una sala privada i es van fondre en una emotiva abraçada . «He sentit el mateix o més fort que la primera vegada que la vaig conèixer. Ha sigut màgic», va confessar el concursant després de la seva trobada amb la Verónica. «La seva mirada és la mateixa que coneixia», va apuntar ella. Finalment, tots dos van decidir continuar amb la seva història de amor:  «No vull una segona cita, vull una segona vida»

Temes: First dates