A 'EL HORMIGUERO'

L'aplaudida resposta de Luna Fulgencio a la pregunta rància de Pablo Motos | VÍDEO

pablo-motos

pablo-motos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Tan sols dos dies després de l’estrena de la quinzena temporada de ‘El hormiguero’, Pablo Motos ha tornat a situar-se en el focus de les crítiques per una desafortunada pregunta. El presentador d’Antena 3 va rebre aquest dimecres al seu plató Toni AcostaSantiago Segura i Luna Fulgencio, que van acudir al programa per presentar la pel·lícula, ‘Padre no hay más que uno 2’. 

Durant la seva conversa amb la petita Luna, de tan sols 9 anys, Motos va plantejar un tema que el va agafar per sorpresa tant a ella com als espectadors. «¿Hi ha algun noi o algun famós que t’agradi?», va dir posant com a exemple Antonio Banderas i Mario Casas. La nena es va quedar pensativa durant uns segons fins que finalment va respondre: «Doncs no sé... Blanca Suárez». 

 

La reacció de Motos va provocar la indignació d’una allau d’usuaris de Twitter, en què el nom del presentador s’ha col·locat aquest dijous en la llista de ‘trending topics’. «Però bé, t’agrada com a actriu», va apuntar davant la jove actriu, que va assenyalar: «¿A què et referies?». 

Notícies relacionades

«No tens nòvio ni res», va afegir el valencià, a la qual cosa Luna va respondre amb unes paraules que van ser molt aplaudides. «No, no, no. ¡Que tinc 9 anys, no en tinc 26!», va exclamar. 

(En elaboració)