XARXES SOCIALS

La fotografia en 'topless' amb què Úrsula Corberó ha revolucionat Instagram

Aquesta nova imatge de la protagonista de 'La casa de papel' (Netflix) acumula ja més de quatre milions de 'm'agrada'

url-dejwjjew

url-dejwjjew

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Una de les protagonista de 'La casa de papel' ha revolucionat les xarxes socials a escala mundial amb la seva nova fotografia. Úrsula Corberó ha publicat al seu compte oficial d'Instagram una imatge en què posa en 'topless',  que acumula més de quatre milions de 'm'agrada' en poc més d'un dia.

A més d'aquesta gran quantitat de 'likes', en aquesta publicació titulada amb emojis, l'actriu també suma més de 26.000 comentaris dels seus més de 20 milions de seguidors. Pedro Alonso, Lolés León, Claudia Traisac i Jon Kortajarena, entre d'altres, han sigut algunes de les cares conegudes que han comentat la instantània.

'La casa de papel' acabarà amb Miguel Ángel Silvestre i Patrick Criado

El segon atracament de la banda del professor serà l'últim.  'La casa de paper' acabarà en la seva cinquena temporada, que va començar aquest dilluns passat a Dinamarca el seu rodatge amb la incorporació de dos fitxatges bomba: Miguel Ángel Silvestre i Patrick Criado. 

Notícies relacionades

«Sempre procurem que els nostres oponents siguin carismàtics i intel·ligents. En aquest cas, concebent aquesta com una temporada bèl·lica, volem uns personatges la intel·ligència dels quals vagi alhora amb la d'El Professor», afirma Pina sobre aquests fitxatges.

La notícia l'ha confirmat Netflix a EW, on els seus responsables han fet les seves primeres declaracions sobre el desenllaç: «Passarem d'un joc d'escacs -més intel·lectual- a una estratègia de guerra: atac i contenció», avança el seu creador, Álex Pina, que avança que els personatges tindran set de venjança per l'ocorregut en la tanda anterior: «Serà la part més èpica de totes les que hem rodat».