28 set 2020

Anar al contingut

S'ENTREGARAN AL SETEMBRE

'Mr. Trump, disculpe las molestias', el documental de Jordi Évole, nominat als premis Emmy

El projecte de Telemundo i Producciones del Barrio optarà a aquest prestigiós guardó televisiu en la categoria de millor reportatge en espanyol

Redacción Yotele

'Mr. Trump, disculpe las molestias', el documental de Jordi Évole, nominat als premis Emmy

Una de les cares més conegudes de la televisió del nostre país podria aconseguir un dels guardons més prestigiosos de la indústria audiovisual. 'Mr. Trump, disculpe las molestias', documental conduït i dirigit per Jordi Évole, ha sigut nominat als premis Emmy  en la categoria de millor reportatge en espanyol.

«¡Això sí que no ho esperàvem! Ens han comunicat que estem nominats a un Emmy per 'Mr. Trump, disculpe las molestias' que vam fer per a Telemundo.  Gràcies a Producciones del Barrio, Luis Fernández i tot el seu equip. El 22 de setembre, passarem nervis...», assegura el comunicador en un tuit publicat aquesta tarda en el seu compte oficial de Twitter.

Estrenat per Telemundo el setembre passat i compost per un únic capítol, a 'Mr. Trump, disculpe las molestias', Jordi Évole viatja a ciutats com El Paso, Ciutat Juárez, Miami, Tucson o Washington amb un objectiu clar:  retratar la realitat de la comunitat llatina davant el govern d'una de les figures més discutides de la política mundial com és Donald Trump.

Els periodistes  José Díaz-Balart i Jorge Ramos, el candidat demòcrata  Bernie Sanders, l'actriu  Kate del Castillo  i el reconegut xef español  José Andrés, entre molts altres, ajudaran el periodista a analitzar la situació que, segons ell mateix, «és molt complicada d'entendre vivint a més de 8.000 km de distància».

A principis del novembre passat,  'Mr. Trump, disculpe las molestias' va arribar al nostre país dins el catàleg d'Atresplayer Premium, la plataforma de pagament d'Atresmedia Televisión.