NEGA MALTRACTAMENTS A LA SEVA MARE

Dakota es trenca al parlar del motiu de la seva detenció: «Al calabós em van donar una pallissa»

L'exparticipant d''Hermano mayor' i 'Supervivientes' assegura que un veí va trucar a la policia a l'escoltar veus a casa seva

dakota

dakota

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Dakota Tárraga va aterrar ahir al plató de ‘Viva la vida’ després que la passada setmana saltés la notícia que l’exparticipant d’‘Hermano mayor’ havia sigut detinguda a Alacant. Molts titulars van assegurar que la jove estava acusada de maltractaments cap a la seva mare, una versió que ella mateixa ha volgut desmentir indignada.

«De veritat no hi ha res, qui hagi donat aquesta informació vull que li caigui el cabell», començava dient a Toñi Moreno. «¿Què passa? ¿Que el meu programa d’‘Hermano mayor’ em perseguirà tota la vida? Tothom té dret a canviar i amb mi s’han passat moltíssim», afegia Dakota entre llàgrimes. 

«En el titular és ‘maltractament cap a la mare’, ¿i on és la denúncia de la meva mare? Vull que ho treguin», es va queixar l’exconcursant de ‘Supervivientes’ que assegura que va ser una «injustícia tremenda» que li portessin als calabossos.  «A casa meva parlem així, a veus, jo al meu germà li dic ¡Kevin, passa’m el paaa! (...)». Un veí que va escoltar aquests crits va trucar a la policia, que es va personar al seu domicili: «Jo no he maltractat la meva mare i tinc un paper que demostra que el fiscal no ha vist motiu per obrir cap causa».

Notícies relacionades

La policia va demanar a la jove que pugés al cotxe: «Va ser per xisclar, per la meva mala boca, i al cotxe dir-los de tot». Dakota assegura que al calabós va ser maltractada: «M’han pegat i tot, no tinc necessitat d’aguantar això». Toñi Moreno es mostrava escèptica davant la seva versió: «Tu no pots acusar de coses tan greus si no pots demostrar-ho... Quan et detenen t’informen dels teus drets». 

«Si no hi ha res contra tu, ¿per què tornes a dormir diumenge al calabós?», va preguntar la presentadora a la jove, que responia que es va posar «molt valent» amb la policia. «No ho veia just i els vaig dir el que veia oportú. Per això hi vaig estar dos dies». "