A MADRID

Així van arrencar els concerts d''OT 2020': 'singles', convidats especials i missatges reivindicatius

Els concursants del 'talent show' es van retrobar al Wizink Center de Madrid durant els dos primers concerts de l'espectacle 'Díselo a la vida'

ot-2020

ot-2020

2
Es llegeix en minuts
Redacció Yotele

Mes i mig després de la gran final d' 'OT 2020', els concursants del 'talent show' de TVE i Gestmusic van tornar a reunir-se aquest dissabte sobre un escenari amb motiu de l'espectacle 'Díselo a la vida', compost per quatre concerts únics. Ahir al vespre es van celebrar els dos primers concerts al Wizink Center de Madrid, mentre que aquest diumenge tindran lloc els dos restants, a les 17:00 i a les 21:00 hores.

Tot i que la gira d''OT 2020' prevista a Barcelona, Sevilla, València i Madrid va haver de cancel·lar-se per la crisi del coronavirus, els fans del programa no s'han quedat sense veure els 'triunfitos' de prop. Sota estrictes mesures de seguretat i amb aforament limitat (en total hi assistiran més de 6.000 persones), els setze artistes van interpretar els 'singles' que han anat traient al mercat a causa del seu pas pel concurs, així com alguns dels temes més emblemàtics de l'edició.

Però, a més, els cantants van estar molt ben acompanyats durant els concerts. Gèrard va tenir l'oportunitat de cantar el seu 'single' 'Fugaces' junt a Roi, concursant d''OT 2017', mentre que Eli va cantar el seu tema 'Miénteme lento' amb Alfonso La Cruz, d''OT 2018'. Famous, el guanyador d'aquesta mateixa edició, tampoc va voler perdre's el concert i va pujar a l'escenari per interpretar amb Ariadna el primer single de la jove: 'Al santo equivocado'. Bruno, d'altra banda, va cantar 'Fugitivos' en companyia de Funambulista

Iván Labanda va ser l'encarregat d'introduir les actuacions, que van engegar amb la grupal 'I'll be there for you', el conegut tema de la sèrie 'Friends'. Al llarg de la tarda, els assistents també van poder disfrutar d'actuacions com 'Señorita', d'Anaju i Hugo; 'Call me maybe', de Flavio i Samantha; 'Sinmigo', de Maialen i Bruno, 'Don't start now', d'Eva i Nia, o  'RIP', que va reunir sobre l'escenari Samantha, Anaju i Nia. Com no podia ser cap altra forma, tampoc va faltar l'himne de l'edició: 'Díselo a la vida'.

Uns concerts carregats de reivindicació

Notícies relacionades

A més de la música, els discursos reivindicatius van estar molt presents durant les dues primeres sessions dels concerts d''OT 2020'. Nia, guanyadora del concurs, va fer una crida a l' «empoderament femení» aconseguit «amb sororitat, amb responsabilitat i igualtat de drets i opinions, perquè nosaltres som imparables». «Lluitem per un món en què tots tinguem cabuda. La vida neix en la diversitat», va apuntar Ariadna durant la seva actuació.

Després d'interpretar el seu 'single' 'Historias robadas', Nick va recordar que «no està malament ser diferent», mentre que Eva es va adreçar al públic per parlar de la importància de donar-li un bon ús a les xarxes socials. «Utilitzem les xarxes socials i el seu potencial per crear una societat molt més brillant. OT no és odi”.