NOVA SÈRIE

'Inés del alma mía' ja té data d'estrena a Amazon abans de la seva arribada a TVE

La sèrie basada en la novel·la homònima d'Isabel Allende estarà disponible primer a la plataforma

ines-del-alma-mia

ines-del-alma-mia

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Amazon Prime Vídeo ha revelat aquest divendres la data d’estrena d’‘Inés del alma mía’, adaptació de la novel·la homònima d’Isabel Allende. La sèrie, protagonitzada per Elena Rivera, estarà disponible a la plataforma a partir del 31 de juliol, mentre que TVE l’emetrà en obert més endavant en una data encara per concretar. 

La ficció, basada en fets reals, està formada per un total de vuit capítols que expliquen la història d’Inés Suárez. La jove extremenya, interpretada per Rivera, s’embarca en un viatge a la recerca del seu marit, extraviat a l’altre costat de l’Atlàntic. El seu somni és tenir una vida d’aventures, una cosa impensable per a una dona de la seva època.

Notícies relacionades

A les Índies descobrirà al veritable amor de la seva vida, el conqueridor espanyol Pedro de Valdivia, personatge a qui dona vida Eduardo Noriega. Tal com avança Amazon en la sinopsi de la sèrie, junts protagonitzaran una història d’amor mentre s’embarquen en una aventura que els convertirà en els principals artífexs del naixement d’una nació. Tots dos arribaran fins a Xile, on s’enfrontaran als indis Maputxes.

‘Inés del alma mía’, coproduïda per RTVE, Bumerang TV i Chilevisión, també compta en el seu repartiment amb Benjamín Vicuña, Carlos Bardem, Francesc Orella, Federico Aguado i Enrique Arce, entre d’altres. Dirigida Alejandro Bazzano i Nicolás Acuña, la sèrie s’ha rodat en escenaris naturals de Xile, el Perú i Espanya.