XARXES SOCIALS

Fermín Trujillo de 'LQSA' es converteix en 'trending topic' per culpa del rei Joan Carles

Els usuaris de Twitter han establert una curiosa similitud entre el rei emèrit i el personatge interpretat per Fernando Tejero

juan-carlos-i-fermin-trujillo

juan-carlos-i-fermin-trujillo

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Fermín Trujillo, el personatge interpretat per Fernando Tejero a ‘La que se avecina’, s’ha convertit en ‘trending topic’ durant aquest dimarts al matí, 14 de juliol. El motiu no és cap altre que una informació relacionada amb el rei emèrit, Joan Carles I, ja que un amic seu sembla que ha assegurat que ha tingut relacions sexuals amb un impactant nombre de dones. 

L’encarregada de parlar d’aquest aspecte de la vida amorosa del monarca ha sigut Pilar Eyre, que ha revelat en el seu blog el que al seu dia li va comentar aquest amic: «¡Se li oferien totes! ¿Que amb quantes va estar? ¡Jo què sé! ¡Mil cinc-centes!». Una elevada xifra que ha desencadenat tota mena de comentaris a les xarxes socials, on molts han establert una similitud entre Joan Carles I i el faldiller personatge de la comèdia de Telecinco. 

Notícies relacionades

Alberto Caballero, creador de ‘La que se avecina’, també ha fet broma en el seu compte de Twitter sobre aquest tema. «Duel al cim pel títol d’Empotrador d’Espanya: Fermín Trujillo vs. Joan Carles de Borbó. Només en pot quedar un. El rei d’enastar vs. el rei emèrit», ha escrit al costat d’una fotografia en què apareixen el personatge i el rei emèrit. 

Com recollim sota aquestes línies, els comentaris no s’han fet esperar i els mems han començat a circular com la pólvora per les xarxes socials, on el nom de Julio Iglesias també s’ha col·locat entre els temes més comentats.