XARXES SOCIALS

Cristina Pedroche presumeix d'abdominals amb dos posats en biquini

El rostre d'Atresmedia ha compartit dues fotografies en les quals llueix el seu escultural cos

cristina-pedroche

cristina-pedroche

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Cristina Pedroche ha aprofitat el cap de setmana per desconnectar de la feina i disfrutar d’uns calorosos dies d’estiu, tal com ella mateixa ha compartit a les seves xarxes socials. La presentadora d’Atresmedia  ha sorprès tots els seus seguidors amb unes publicacions en les quals deixa al descobert el seu escultural cos, fruit de la seva passió per l’esport i l’exercici físic. 

En les imatges que ha compartit, Pedroche apareix posant amb dos biquinis diferents que han generat tota mena de comentaris entre els seus seguidors. «Una bona llum, un bon biquini, unes bones sandàlies i tot sembla millor», ha escrit la noia a la primera publicació, on llueix un vestit de bany de color vermell. 

Notícies relacionades

Pedroche sembla tenir un biquini per a cada ocasió i en la segona fotografia mostra un conjunt de color blau en una actitud completament diferent, ajaguda sobre un camí de pedres. «La veritat és que no s’hi està gens malament», ha reconegut la col·laboradora de ‘Zapeando’, que ha rebut nombroses floretes en els comentaris. Una és la de la seva parella, el xef Dabiz Muñoz: «Deessa». 

Com és habitual, Pedroche no ha deixat indiferent ningú i la secció de comentaris s’ha omplert de tota classe de reaccions. Tot i que alguns l’han criticat i fins i tot s’han ficat amb el seu físic, la gran majoria han destacat la seva constància al gimnàs. «Aquests abdominals són moltes hores de treball dur», ha assenyalat una de les seves seguidores.