FINAL DEL MISTERI

'La casa fuerte': Fani s'esfondra després de revelar el resultat de la seva prova d'embaràs

La concursant va decidir compartir amb l'audiència el resultat del test

la-casa-fuerte

la-casa-fuerte

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Durant la gala d’ahir de ‘La casa fuerte’, Fani va decidir fer públics els resultats del test d’embaràs que es va fer la setmana passada. Davant els símptomes que estava experimentant, la concursant es va sotmetre dijous a una prova per determinar si està esperant un nadó amb la seva parella, Christofer, ja que tots dos desitgen ser pares i ho estan intentant. 

Malgrat rebre els resultats en directe, Fani va decidir reservar-se’ls per a ella i per a la seva parella. No obstant, aquest diumenge va decidir posar fi al secretisme i va revelar que no està embarassada. «Ells ja saben que el resultat em va donar negatiu», va assegurar la concursant mentre els seus companys ho negaven. «Tampoc ho volia compartir perquè no són els meus amics», va explicar l’exparticipant de ‘Supervivientes’. 

Notícies relacionades

A la tornada d’uns vídeos, Fani es va esfondrar i es va posar a plorar. «N’estic cansada. Estem tot el dia en boca de tots. Faci el que faci i digui el que digui», va reconèixer entre llàgrimes. A més, va voler deixar clar que en cap moment s’ha inventat la possibilitat que estigués esperant un nadó: «M’han tret sang, no m’han fet una prova d’orina. Estava molt preocupada tenia moltes nàusees i vaig vomitar»

Així mateix, va assegurar que no sabia si el resultat seria positiu o negatiu, però va remarcar que la seva intenció era saber el que li estava passant. «No vull que estiguin dient que he utilitzat això. ¿Per a què? ¿Per fer el paperot? Doncs no, ja n’estic cansada», va concloure Fani.