A TELECINCO

Ana Terradillos frena Eduardo Inda pel seu atac a Pablo Iglesias: «No consentiré insults»

La presentadora s'ha enfrontat en directe al tertulià per les seves paraules sobre el líder de Podem

terradillos-inda

terradillos-inda

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El programa del verano’ ha analitzat aquest dilluns els resultats electorals a Euskadi i Galícia amb Esther Palomera i Eduardo Inda com a contertulians. El debat es desenvolupava amb normalitat fins que el periodista ha fet una valoració sobre els resultats de Podem en la qual ha arremès contra Pablo Iglesias, a qui ha dedicat unes paraules que han acabat amb la paciència d’Ana Terradillos, substituta d’Ana Rosa Quintana

«El gran titular de la nit és el següent: ‘Pablo Iglesias, tanca la porta al sortir’. El gran derrotat d’ahir és el més que presumpte delinqüent Pablo Iglesias», ha manifestat Inda, moment en què la presentadora li ha parat els peus: «Eduardo, en aquest programa no podem consentir cap tipus d’insult. Ni quan hi sóc jo, ni quan hi ha Ana Rosa.» 

Terradillos, a Inda: «No t’ho repetiré més»

Malgrat la reacció de Terradillos, el tertulià no ha fet marxa enrere: «No és un insult. Estic dient que és més que un presumpte delinqüent perquè està vinculat amb fets delictius». «T’ho torno a repetir i no ho repetiré més. No es pot parlar amb insults en aquest programa», li ha etzibat la comunicadora. 

Notícies relacionades

Tot seguit i en to irònic, Inda s’ha adreçat al líder de Podem com a «Sant Pablo Iglesias». «A mi m’ha dit de tot i se li ha consentit, però bé, molt bé. Ha dit que jo formava part d’una organització criminal», ha afegit davant Terradillos, visiblement molesta: «No se li ha consentit i no se l’hi consentirà. Però vinga, avancem»

Malgrat la petició de Terradillos, Inda ha insistit: «Ell està involucrat en un presumpte fet delictiu. Us agradi o no, és una realitat objectiva». «No és qüestió d’agradar, és qüestió que aquí no es permetrà fer aquest tipus d’insults», ha conclòs la presentadora de ‘El programa del verano’. 

Temes:

Telecinco