EN EL DEBAT SOBRE LAURA VALENZUELA

Tensa topada de Jesús Mariñas i Rocío Carrasco a 'Lazos de sangre': «Això és el que penses tu»

La filla de Rocío Jurado, col·laboradora del programa de La 1, es va embolicar amb el periodista al parlar del masclisme del marit de Laura Valenzuela

losdos

losdos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Laura Valenzuela va ser ahir la protagonista de la nova entrega de ‘Lazos de sangre’, que en el debat posterior al documental va comptar de nou amb Rocío Carrasco entre el seu planter de tertulians. La filla de Rocío Jurado va tenir unes boniques paraules cap a Lara Divildos, filla de la presentadora, tot i que també va tenir certa tensió amb Jesús Mariñas durant el programa.

Tot va ocórrer quan el programa va recordar que Valenzuela es va apartar de la televisió quan la seva carrera començava a explotar. Ella mateixa va explicar en diferents entrevistes per què el seu marit, José Luis Dibildos, li ho va demanar: «A casa treballa tot el que vulguis però fora de casa no». «Soc una dona alliberada i li pregunto a José Luis si em deixa seguir, i si em deixa, segueixo».

Notícies relacionades

Mariñas va manifestar que Valenzuela no era el que «en l’època» es coneixia com a «dona moderna», cosa amb què Carrasco no estava d’acord. Més endavant, al parlar del seu marit, Mariñas va assegurar que Divildos era «molt masclista». «Ella necessitava recuperar la carrera i la fama que havia tingut, i que amb el temps es va anar endolcint, mitigant i oblidant», va explicar sobre la tornada de Valenzuela a televisió als 17 anys de deixar-la. 

«No estic d’acord», va interrompre Rocío, que va exposar: «No crec que la fama de Laura s’anés endolcint ni mitigant, Laura era Laura Valenzuela igualment». «Bé, això és el que penses tu i això és el que penso jo», la va tallar Mariñas, a la qual cosa ella va tornar a replicar: «Claro, perquè si no jo seria tu i tu series jo, està clar».