ES VA CASAR MOLT JOVE

El Domingo narra la seva història d'alliberament a 'First dates': «Quan la meva filla tenia 2 anys vaig decidir sortir de l'armari»

El comensal va conèixer l'Emilio, un perruquer alacantí que va afirmar en el 'dating' de Cuatro que des de petit tenia el do de la vidència

capture-20200701-232000-djekjwjeewew

capture-20200701-232000-djekjwjeewew

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El restaurant de ‘First dates’ és un lloc que rep freqüentment comensals amb històries que mereixen ser escoltades. Aquest és el cas del Domingo, d’Almeria i de 33 anys, que va explicar a Carlos Sobera com es va alliberar i va fer pública la seva homosexualitat dins del seu entorn més pròxim: «Em vaig casar amb 19 anys, vaig tenir la meva nena molt jove i quan ella tenia 2 anys vaig decidir sortir de l’armari».

«Ara és ella amb 14 anys la que em busca els nòvios a mi. Em diu: ‘Mira, papi,’ ‘Mira això, mira allò altre’», va dir entre rialles el Domingo, que va assegurar que buscava un home «sincer, amable i alegre»: «És que no demano res més. Ni atractiu, ni lleig... És que m’és igual».

Després d’aquesta primera conversa amb el presentador, l’andalús es va asseure a sopar amb l’Emilio, un perruquer alacantí que va afirmar que des de petit tenia el do de la vidència, ja que, quan veu algú, segons ell, de seguida percep de què va la cosa: «Vinc a la recerca de l’amor i m’agradaria trobar un home senzill, normal, treballador, bona gent... Sobretot, m’importa el cor, perquè el físic no és el que més valoro».

Notícies relacionades

El cert és que tots dos van passar una cita bastant agradable i van trobar molts punts en comú, com ara la música. De fet, el Domingo també va revelar que cantava balades en un grup folklòric d’Almeria: «Jo també canto una sevillana o un fandango de Huelva, però em sento còmode en aquest gènere».

Abans de finalitzar la seva cita, el Domingo no va dubtar a besar l’Emilio al fotomaton del programa, un gest que ell li va correspondre. Com era d’esperar, en la decisió final, tots dos van decidir tenir una segona cita fora de les càmeres del ‘dating show’ de Cuatro: «Vull conèixer-lo més, m’encantaria».