QUATRE ANYS ALLUNYADA DELS PLATÓS

Així va ser el retorn de Rocío Carrasco a TVE a 'Lazos de sangre': «Això és casa meva»

La filla de Rocío Jurado va reaparèixer aquest dimecres a la televisió pública com a col·laboradora del programa 'Lazos de sangre'

rocio-carrasco

rocio-carrasco

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

TVE va estrenar aquest dimecres en ‘prime time’ la tercera temporada de ‘Lazos de sangre’ amb una entrega dedicada a la figura de Carmen Sevilla. L’altra gran protagonista de la nit va ser Rocío Carrasco, que després del seu fitxatge com a col·laboradora del programa, va reaparèixer en un plató de televisió després d’haver estat quatre anys sense trepitjar-ne cap. Sens dubte, un retorn molt esperat pels espectadors, sobretot tenint en compte que el seu nom ha estat en boca de tots durant les últimes setmanes per la participació de la seva filla, Rocío Flores, al reality ‘Supervivientes’ de Telecinco. 

Conscient que la primera intervenció televisiva de Rocío Carrasco després de diversos anys d’absència faria parlar molt, ‘Lazos de sangre’ va preparar la seva reaparició atorgant-li més protagonisme que a la resta de col·laboradors. Mentre Boris Izaguirre anava avançant els continguts del documental, a la cantonada inferior dreta es mostrava un requadre que anunciava la imminent entrada de la filla de Rocío Jurado a l’estudi. 

Gairebé 15 minuts després, Boris es va desplaçar fins al ‘backstage’ per fer una petita entrevista a la seva col·laboradora. «Estic encantada de tornar a TVE, que va ser la primera televisió en què jo vaig treballar. És casa meva», va assegurar Carrasco abans de veure unes imatges del 2006 en què Carmen Sevilla la consolava en l’enterrament de la seva mare. «Em va dir unes paraules molt tendres. Les imatges són molt boniques, però per a mi són molt dures. Comencem bé el programa, i a sobre sense poder tocar-nos», va reconèixer Rocío. 

Notícies relacionades

«En aquell moment no entens res i no hi ha res que et reconforti. Al llarg dels anys hi ha coses que se’t queden i d’altres que no. I aquesta es va quedar», va afegir la filla de l’artista abans d’unir-se a la resta dels seus companys al plató, on va compartir els seus records de Carmen Sevilla: «Si la puc descriure amb una paraula, diria tendresa. És una dona entranyable». «Era massa transparent, en ocasions la va perjudicar. No té aquella maldat entre cometes, aquella malícia. Moltes vegades es mal interpretaven o s’utilitzaven les seves paraules en contra seu», va afegir.

La filla de Jurado també va retre homenatge a la seva mare i va afirmar que a casa «no era una diva». «Arribaves i te la trobaves fent llenties», va assegurar Rocío, que, en aquesta mateixa línia, va expressar que cuinava molt bé i que li hauria «encantat» participar a ‘Masterchef Celebrity’.