A 'EL HORMIGUERO'

Pablo Motos, que presenta sense mascareta, critica que no siguin obligatòries: «Pedro Sánchez l'ha cagat»

Les xarxes han esclatat contra el presentador per llançar un missatge contradictori des del seu programa

pablo-motos

pablo-motos

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Des de fa setmanes, les crítiques de Pablo Motos a Pedro Sánchez són habituals a ‘El hormiguero: quédate en casa’. Aquest dimarts, el presentador va portar al plató Cristina Pardo perquè expliqués les claus del pla de desescalada anunciat pel president, una secció que va aprofitar per tornar a arremetre contra el Govern i la seva gestió del coronavirus.

«Entrarem en una situació de risc perquè l’economia no aguanta més i no tenim un medicament. Hem de sortir i conviure amb el coronavirus. L’única opció que tenim és la cura individual», va apuntar Motos a la taula de debat, remarcant la importància de mantenir la distància de seguretat i de rentar-se les mans per evitar la propagació del virus.

Va ser llavors quan, per enèsima vegada, va tornar a llançar un dard al president del Govern: «La mascareta ha de ser obligatòria, no recomanable o molt recomanable, perquè l’orgull impedeix a Pedro Sánchez dir que han tornat a ficar la pota i que les mascaretes han de ser obligatòries».

Notícies relacionades

«Si el virus es transmet amb les gotetes, amb la mascareta no cauen en superfícies que puguin tocar altres persones. Hi haurà un moment en què cauran del burro i seran obligatòries», va afegir el presentador, que va insistir en la seva crítica a Sánchez: «El seu orgull li impedeix dir que és obligatòria, que la van cagar i que ha de portar-la tothom».

Les paraules de Motos han causat indignació entre els usuaris de les xarxes socials. Mentre que alguns recorden que no hi ha subministraments suficients de mascaretes per a tota la població, o que no totes protegeixen igual, d’altres critiquen que destaqui la importància del seu ús quan ni ell ni el seu equip les utilitzen

Temes:

Pablo Motos