VÍDEO | 14 ANYS DESPRÉS

Els concursants d''OT 2006' es retroben per cantar 'Adelante' en suport als professionals sanitaris

Gairebé 14 anys després, Lorena Gómez, Jorge González, Daniel Zueras, José Galisteo, Mercedes Durán i Encarna Navarro, entre d'altres, s'uneixen per per enviar un missatge de força i esperança amb aquesta versió especial del seu himne

adelante-ot-2006

adelante-ot-2006

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els concursants d’un conegut talent musical han sorprès els usuaris de les xarxes socials amb un retrobament emotiu. Gairebé 14 anys després, els alumnes de l’Acadèmia d’‘OT 2006’ s’han tornat a veure les cares virtualment per tornar a cantar ‘Adelante’, l’himne grupal de l’edició en què van participar, en ple confinament.

Notícies relacionades

Per ser més concrets, Cristina Esteban, Mercedes Durán, Mayte Gómez, Eva Carreras, Lorena Gómez, Enna Navarro, José Antonio Vadillo, José Galisteo, Daniel Zueras, Jorge González, Leo Segarra, Xavier Dealbert i Ismael García han sigut els artistes que s’han unit per enviar un missatge de força i esperança, especialment als professionals que estan en la primera línia de la batalla contra el coronavirus, amb aquesta versió tan especial del seu himne.

«Per les treballadores que no dormen perquè somiïn que se salven els ferits. Per als que mereixen les abraçades prohibides i reguen la nostra por amb la seva llum. Tots us aplaudim, amb les baranes dels balcons eriçades amb mans que recorden que trobar altres mans és l’única veritat. I mentrestant, l’esperança escriu als nostres llavis: ‘endavant’», sentencia el vídeo.