DESPRÉS DELS ATACS A LES XARXES

Risto Mejide surt en defensa de Jorge Javier a 'Todo es mentira': «Aquesta gentussa no ens farà callar»

El presentador de Cuatro va mostrar el seu suport al conductor de 'Sálvame', que ha denunciat una campanya en contra seu orquestrada per l'extrema dreta

todo-es-mentira

todo-es-mentira

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després que Jorge Javier Vázquez denunciés dimarts passat que està sent víctima d’una campanya d’assetjament orquestrada per l’extrema dreta, Risto Mejide va decidir defensar el seu company durant l’entrega d’ahir de ‘Todo es mentira’. «Tots hem estat allà en algun moment. Tots hem patit aquest tipus d’assetjament», va començar dient el presentador, des de casa seva però present a plató a través d’un plasma. 

El mateix Risto va confessar que, fa unes setmanes, es va plantejar renunciar al seu lloc com a conductor de ‘Todo es mentira’ després de patir un episodi similar. «Jo vaig estar a punt de no presentar més aquest programa. En un cap de setmana vaig rebre més de 10.000 missatges», va explicar el publicitari abans de recordar una falòrnia que es va difondre per les xarxes socials quan va augmentar el nombre de contagis i morts al nostre país pel coronavirus. 

Notícies relacionades

«Quan les autoritats ens deien que això era un grip, ens dedicàvem a fer humor. Quan es va agreujar i hi va començar a haver morts, quan l’OMS va dir que no era una grip comuna, quan tot va canviar, ja no tenia cap sentit tot el que havíem dit abans», va explicar Risto. «Va ser allà quan van agafar el vídeo. El van retallar per dir que m’estava rient dels morts», va afegir amb referència a Vox. 

Va ser aquell cap de setmana quan Risto va pensar a abandonar el programa: «Tenia dues opcions, una era enfonsar-me». «Em va trucar Óscar Cornejo, productor d’aquest programa, i em va dir que des de quan m’havia amagat. Així que aquí estic. Com diu Jorge Javier, aquesta gentussa no ens farà callar», va dir el presentador per deixar clar davant dels espectadors que cap campanya l’apartarà de la televisió. 

Temes:

Risto Mejide