A LASEXTA

Broncano parla del coronavirus amb Évole: «Igual serveix per entendre que no es pot retallar en sanitat ni en ciència»

El presentador de 'La resistencia' va fer una reivindicació dels serveis públics en el 'prime time' de laSexta

broncano

broncano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

laSexta va emetre aquest diumenge el segon especial de ‘Lo de Évole’ sobre el coronavirus. El format ha deixat aparcada la seva temàtica carcerària per donar prioritat a l’actualitat, xerrant sobre aquest assumpte amb rostres molt coneguts. Un d’ells va ser David Broncano, presentador de ‘La resistencia’, que va mantenir una conversa amb el periodista a través d’una videotrucada des de casa seva.

Durant l’entrevista, Évole va recordar l’aplaudit tuit que va publicar l’humorista fa uns dies: «Igual això serveix per entendre d’una puta vegada que no es pot retallar en sanitat pública ni en ciència». Un missatge que, fins ara, acumula més de 90.000 retuits i més de 190.000 ‘likes’.

Notícies relacionades

«El vaig posar com una reivindicació dels serveis públics. Molta gent el retuitejava i d’altra començava a dir que ja està bé de fer reivindicacions partidistes. No és partidista, és conceptual. Qui té cua de palla s’encén. Si tu penses que parlo del teu partit, per alguna cosa deu ser», va assegurar Broncano en el programa d’Évole.

D’altra banda, va revelar com està portant tirar endavant ‘La resistencia’ amb un equip sota mínims: «Fer el programa amb sis persones és l’hòstia». «Fem comèdia, deixem que flueixi una mica. En general a la gent li està agradant, però hi ha altra gent que ve a dir que ens estem divertint massa. S’ha de saber manejar això, no és fàcil», va reconèixer.