A 'SUPERVIVIENTES'

Sofía Suescun acusa Gloria Camila de saltar-se la quarantena: «Demana perdó al Govern, nena mimada»

Les dues col·laboradores van protagonitzar una forta topada en el debat d'aquest diumenge

sofia-y-gloria-camila

sofia-y-gloria-camila

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Sofía Suescun i Gloria Camila continuen sent les absolutes protagonistes de ‘Supervivientes 2020’ durant les connexions al plató. Tot i que els espectadors del ‘reality show’ ja estan més que acostumats que les dues enemigues íntimes s’emboliquin en fortes discussions gala rere gala, la d’aquest diumenge va resultar ser una de les més brutals fins ara. 

Tot va començar quan Antonio David va manifestar que Rocío Carrasco havia decidit no traslladar cap missatge per tranquil·litzar la seva filla, Rocío Flores, tal com ella havia demanat. «És al·lucinant com aprofites sempre per tirar merda a la mare de la teva filla, ets un pocavergonya, tot el dia volent tirar per terra aquesta dona. ¡Deu tenir-ne motius!», va exclamar Sofía. 

Després d’escoltar les seves paraules, Antonio David va passar a l’ofensiva: «Tu ets l’única pocavergonya que hi ha aquí asseguda». Quan el col·laborador li va demanar «respecte», Sofía li va aconsellar que en tingués ell a Rocío Carrasco. I en aquell moment, Gloria Camila va decidir ficar-se en la discussió per atacar el seu rival: «¿I tu al teu pare? Ets una vulgar, la del pare d’‘alcohòlics no-se-què»

Notícies relacionades

Després que a la filla d’Ortega Cano li semblés bona idea parlar del pare de Sofía, la guanyadora de ‘Gran Hermano 16’ va decidir pagar-li amb la mateixa moneda: «¿Què dius d’alcohòlic i el meu pare? ¿Ho dius tu? Tu no pots utilitzar ‘alcohòlic’ i ‘pare’ en una mateixa frase, ¿et queda clar?». 

Per si fos poc, la filla de Maite Galdeano també va acusar Gloria Camila de saltar-se la quarantena per evitar la propagació del coronavirus: «Ets una mal educada. El Govern d’Espanya demanava quedar-se a casa i tu et vas saltar les normes. ¿Et creus més que algú?». «T’encanta saltar-te les normes (...), demana perdó al Govern per saltar-te les normes del confinament», li va recomanar la també guanyadora de ‘Supervivientes 2018’.