A LASEXTA

La confessió del papa Francesc davant de Jordi Évole: «De vegades he dubtat de l'existència de Déu»

El presentador de 'Lo de Évole' va aconseguir una entrevista per videotrucada amb el Pontífex per parlar del coronavirus

jordi-evole-papa-francisco

jordi-evole-papa-francisco

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Gairebé un any després de la seva mediàtica entrevista al papa Francesc a ‘Salvados’, Jordi Évole va tornar a contactar amb el Pontífex fa uns dies per conèixer les seves impressions sobre la crisi del coronavirus i sobre l’estat d’alarma en el qual es troba Espanya. En una entrega especial de ‘Lo de Évole’, emesa aquest diumenge a laSexta, el periodista i el Papa van parlar a través d’una videotrucada. 

«En una situació com aquesta. ¿Es poden tenir crisis de fe? ¿Fins i tot un papa pot posar en dubte l’existència de Déu?», li va plantejar Évole a l’entrevistat des de casa seva. «És evident. Ningú està exempt de les temptacions existencials», va respondre el Papa davant d’un Évole que va concretar la seva pregunta: «¿Vostè ha dubtat?». 

«En la meva vida sí. En aquest moment no, però en la meva vida sí que he dubtat alguna vegada. He tingut els meus dubtes de fe i les meves crisis de fe, però les he resolt amb la gràcia de Déu. Ningú se salva del camí comú de la gent, que és el millor camí, el més segur, el concret. I això ens fa bé a tots», va confessar. 

«El ‘campi qui pugui’ no és una solució»

Notícies relacionades

En l’entrevista, Jordi li va explicar al papa Francesc que «moltes empreses estan acomiadant moltíssims treballadors» a causa de la crisi del Covid-19. «¿Què pot fer un sistema capitalista en una situació com aquesta?», li va preguntar el rostre de laSexta. 

«La solucions concretes les ha de buscar cada un, però el ‘campi qui pugui’ no és una solució. Una empresa que acomiada per salvar-se, no és una solució. En aquest moment s’ha d’acollir i fer sentir que hi ha una societat solidària», va mantenir el pontífex. 

Temes:

Jordi Évole