INICIATIVA PEL CORONAVIRUS

'Got talent' es queda a casa: llançarà noves actuacions a les seves xarxes durant la quarantena

El 'talent show' d'èxit de Telecinco acompanyarà els espectadors per fer més suportable el tancament

santi-millan

santi-millan

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La televisió està mostrant tot el seu enginy per acompanyar els espectadors en uns dies tan complicats. És el cas de ‘Got talent’, que en plena alerta sanitària pel coronavirus ha reinventat el seu format per fer més suportable la quarantena dels seus seguidors. 

Tal com informa Mediaset en un comunicat, el ‘talent show’ produït per Fremantle ha posat en marxa una iniciativa que ja pot disfrutar-se a totes les seves xarxes socials. Cada dimecres, divendres i diumenge pujaran noves actuacions al seu Facebook i IGTV d’artistes que ja han passat prèviament pel programa.

Notícies relacionades

 Santi Millán també tindrà un paper molt important en aquests especials de ‘Got talent’. Cada dijous a partir de les 18:00 hores, el presentador connectarà en directe a través del compte d’Instagram del programa i comentarà els vídeos amb els artistes i jutges.

A més de compartir les seves impressions sobre aquests números, també valorarà les actuacions que el públic vulgui compartir sota l’etiqueta #GotTalentEnCasa a Instagram i TikTok. 

Temes:

Got talent