LLISTA COMPLETA

Tots els esdeveniments i actes cancel·lats pel coronavirus: Jorge Javier i Mónica Naranjo, els últims

L'expansió del Covid-19 ha obligat a posposar o suspendre els espectacles de molts rostres televisius

collage-dekkke

collage-dekkke

4
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’augment de casos del Covid-19 al nostre país també estan afectant la televisió en general. Cadenes i nombrosos rostres de la televisió i de la música estan veient-se en l’obligació de suspendre o ajornar alguns dels seus concerts i obres teatrals, entre altres tipus d’activitats periodístiques, culturals i de lleure. Repassem alguns dels esdeveniments que han sigut cancel·lats pel coronavirus.

La tornada de Jorge Javier Vázquez al teatre haurà d’esperar

Jorge Javier Vázquez és un dels últims rostres televisius que s’han vist afectats per l’expansió del coronavirus al nostre país. L’estrena de ‘Desmontando a Séneca’, l’obra teatral amb què havia de tornar als escenaris, ha hagut de ser ajornada després que l’Institut Municipal d’Arts Escèniques de Còrdova tanqués tots els seus espais fins al 31 de març.

Mónica Naranjo també ajorna els seus concerts

La cantant i presentadora de la primera edició de ‘La isla de las tentaciones’ també ha ajornat alguns dels concerts de la seva gira ‘Mónica al desnudo’. Per ser més concrets, el recital de Valladolid es posposa al 9 de maig, i el de Carmona (Sevilla), al 6 de juny, segons ha comunicat la mateixa artista en el seu compte oficial d’Instagram.

El festival Los 40 Primavera Pop es passa al mes de juny

Els concerts del Primavera Pop també pateixen canvis a causa de l’expansió del Covid-19. En un comunicat enviat als mitjans, Los 40 han anunciat que els concerts del seu festival se celebraran els dies 20, 21 i 22 de juny a Màlaga, Rubí (Barcelona) i Madrid, i han destacat que treballen per mantenir els artistes confirmats en les primeres dates.

Amaia també posposa els seus concerts a Saragossa i Múrcia

El coronavirus també ha obligat Amaia a ajornar els concerts que tenia previst realitzar a Saragossa i Múrcia en les pròximes setmanes. La guanyadora d’‘OT 2017’ també ha anunciat en el seu compte oficial de Twitter que donarà aquest divendres més detalls sobre devolucions i noves dates.

‘OT 2020’: sense públic i sense firmes de discos

A més de suspendre la presència de públic al plató, ‘OT 2020’ ha anunciat que posposa les firmes de discos que estaven planejades per a aquest pròxim dissabte, dia 14, amb alguns dels concursants expulsats d’aquesta edició.

 

El concert ‘La noche de Cadena 100’, cancel·lat a causa del coronavirus

La crisi del coronavirus també ha obligat a cancel·lar el concert ‘La noche de Cadena 100’, que fa anys que l’emissora de ràdio celebra i que estava previst per al 28 de març al Palacio de los Deportes de Madrid amb la presència de David Bisbal, Pablo López, Amaral, Dani Martín i Aitana, entre d’altres.

Tal com informa en un comunicat, l’emissora musical ha decidit prendre aquesta mesura després que el Govern hagi decretat la suspensió de grans esdeveniments culturals a Madrid per frenar el contagi de la malaltia a la capital, el lloc d’Espanya més afectat pel virus.

El Festival de Cine de Màlaga, posposat sine die

Un altre dels grans esdeveniments que no se celebrarà al març pel coronavirus serà el Festival de Cine de Màlaga. Tal com informa en un comunicat, l’equip del festival es troba treballant en la manera de buscar una nova data a la celebració, tot i que de moment es desconeix quan es pot dur a terme amb normalitat.

Amazon Prime Video cncel·la un viatge amb periodistes al rodatge de ‘El internado’

Notícies relacionades

Fa uns quants dies, Amazon Prime Video també va decidir cancel·lar un viatge amb periodistes per conèixer de ben a prop el rodatge de ‘El internado’ atesa l’alerta que s’ha instaurat pel coronavirus al nostre país. 

Previst per a dilluns passat, 9 de març, la plataforma i Mediapro, productora de la sèrie juntament amb Atresmedia Studios, van decidir de comú acord posposar-lo i no dur-lo a terme en les dates previstes per no posar en risc l’equip tècnic i artístic; a més, han blindat l’accés al set de gravació a qualsevol persona que no estigui treballant en la sèrie.