A 'EL HORMIGUERO'

Pablo Motos reflexiona sobre el coronavirus: «El millor que podem fer és copiar la Xina»

El presentador va dedicar uns minuts del seu programa a parlar de l'expansió de la malaltia

pablo-motos

pablo-motos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El hormiguero’, que ha reduït l’aforament al seu plató com a mesura de prevenció pel coronavirus, va arrencar aquest dimarts d’una forma molt diferent que de manera habitual. Abans de rebre el convidat a plató, Pablo Motos va dedicar uns minuts al virus de què tothom parla. «Em permetreu parlar un segon d’aquest tema», va començar dient. 

«En els pròxims dies els contagis pujaran bastant, perquè les dades que tenim no estan actualitzades i les xifres augmentaran», va explicar el presentador, que va enumerar una sèrie de «coses importants» a tenir en compte: «Se’ns demana higiene, precaució i responsabilitat, que no histèria. S’ha de treure la bona persona que un porta dins»

«Quan passen coses terribles com l’11-M, tots estàvem amb tots. Aquest és el moment de treure aquesta part de nosaltres», va afegir Motos, que va avisar que els pròxims dies seran «complicats». «Hem de canviar la nostra manera de viure, però la calor és a prop i això passarà», va afirmar davant els milers d’espectadors d’‘El hormiguero’. 

Notícies relacionades

D’altra banda, Motos es va fixar en l’evolució que ha tingut el coronavirus a la Xina: «Tot i que ho han passat molt malament, n’estan sortint. Ja no hi ha registres de contagis fora de Wuhan, la ciutat on suposadament va començar tot». 

«Fins que hi hagi millors idees, el millor que podem fer és copiar la Xina, que és el que està fent Itàlia. Arribaran les restriccions, es contindrà la malaltia i continuarem amb la nostra vida», va apuntar Motos, que va llançar un consell al seu públic: «Hem de mantenir l’ànim a dalt. Encara que no hi hagi ganes, fer bromes i riure és el millor antídot per baixar l’ansietat»

Temes:

El hormiguero