MOMENTS COMPLICATS

Primera reacció d'Imanol Arias després de conèixer la petició de presó: «Estic malament, evidentment»

L'actor va respondre als mitjans de comunicació en la seva arribada a l'aeroport

imanol-arias

imanol-arias

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Imanol Arias passa un dels moments més delicats de la seva vida. L’actor ha de fer front a la petició per part d’Hisenda de 28 anys de presó per suposats delictes fiscals, davant de la qual cosa ha reaccionat a l’arribar d’un viatge en la seva primera trobada amb els periodistes.

«No faré declaracions», deia tot just sortir de la zona de recollida de maletes de l’aeroport, en un gest de gran educació per la seva part amb els mitjans que l’estaven esperant, ja que podia haver passat de llarg al trobar-se amb les càmeres i no ho va fer.

Una de les reporteres presents, en l’exercici de la seva feina, no va dubtar a llançar una segona pregunta malgrat el que el protagonista de ‘Cuéntame’ li acabava de dir. «¿Com et trobes?», li va dir. L’actor va respondre contundent: «Estic malament, evidentment». Després d’aquesta declaració, va seguir el seu camí cap a l’exterior, no sense abans acomiadar-se dels reporters.

Demanen 28 anys de presó per a Imanol Arias i Ana Duato

Divendres passat coneixíem que Hisenda sol·licita 28 anys de presó tant per a Imanol Arias com per a Ana Duato, la seva companya de repartiment a ‘Cuéntame’, pels suposats delictes fiscals que se’ls atribueix entre el 2009 i el 2015.

Notícies relacionades

A més, els protagonistes de l’exitosa sèrie de TVE, que ja han abonat la major part de la quantitat defraudada, s’enfronten a multes que ascendeixen als 16 milions d’euros en total. Malgrat la petició de presó, podrien esquivar-la si arriben a un acord de conformitat amb la fiscalia i l’Advocacia.

Després de quatre anys d’investigació, la instrucció del denominat ‘cas Nummaria’ va acabar el juny de l’any passat. L’Advocacia de l’Estat ha presentat ara un escrit contra 30 persones i tres societats, entre les quals es troben els coneguts intèrprets de la sèrie que acaba de ser renovada per dues temporades més.

Temes:

Imanol Arias