ENTREVISTA YOTELE

Dotter i Anna Bergendahl, favorites del Melodifestivalen, ens expliquen les seves impressions sobre la final

Xerrem a Estocolm amb les intèrprets de 'Bulletproof' i 'Kingdom come', dues de les candidatures que parteixen amb més paperetes per alçar-se amb la victòria

dotter-y-anna

dotter-y-anna

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Suècia es paralitza aquesta nit amb la final del Melodifestivalen, el gran espectacle musical on es decidirà la candidatura que representarà el país nòrdic a Eurovisió 2020. YOTELE s’ha desplaçat fins a Estocolm, que acollirà aquesta gala decisiva al Friends Arena, i ha pogut xerrar amb les dues candidates que parteixen com a clares favorites per alçar-se amb la victòria: Dotter i Anna Bergendahl

La primera d’elles, que brillarà literalment sobre l’escenari amb una de les posades en escena més visuals de la nit, confessa que és «una bogeria» situar-se entre les preferides del públic amb el seu ‘Bulletproof’. «Realment em costa entendre-ho, sento que això no pot estar passant. Em sento molt agraïda i feliç», assegura Dotter en declaracions a aquest portal. 

L’artista, que es declara com a seguidora del Festival d’Eurovisió «des de petita», es mostra optimista i considera que la seva cançó pot ser una ferma candidata a la victòria del certamen europeu si finalment és la guanyadora del Melodifestivalen. 

Una tasca que no serà gens fàcil, ja que assenyala Anna Bergendahl com la seva principal rival. «Penso que el seu número és molt professional. Ella és molt talentosa i la cançó és molt bona, penso que és una candidatura que podria guanyar Eurovisió», ens explica. 

Anna Bergendahl: «Sé que la meva candidatura agrada a Espanya»

YOTELE també ha pogut xerrar uns minuts amb Anna Bergendahl, que ja va representar Suècia a Eurovisió 2010. La intèrpret podria treure’s l’espineta clavada que se li va quedar aquell any, ja que malgrat ser una de les favorites, no va aconseguir classificar-se per a la final

«He escoltat que a molts fans espanyols els agrada el que faig sobre l’escenari. Em resulta encantador», comenta Bergendahl, que assegura que sent molt afecte cap als seguidors del Melodifestivalen al nostre país. 

Notícies relacionades

Respecte a la seva candidatura, apunta que «ningú sap què passarà», ja que considera que The Mamas, Dotter i Hanna Ferm són unes dures contrincants a batre. «El meu missatge és d’esperança i amor, és el que vull transmetre a Suècia i espero que a tot Europa», declara l’artista al parlar de la seva cançó, ‘Kingdom come’. 

Respecte al fenomen social que suposa el Melodifestivalen per a Suècia, la cantant remarca que «se celebra en una època on el temps és horrible, el Nadal s’ha acabat i la gent s’ha quedat sense diners». «Tots volen veure una cosa divertida i el Melfest és com una festa per a la gent», afirma.