PERÒ ES VA QUEDAR

Jesús Vázquez va arribar a plantejar-se deixar Telecinco motivat per Penélope Cruz per dedicar-se al cine

El presentador ha sorprès explicant la vivència en la seva visita 'Sálvame' pels 30 anys de la cadena

captura-de-pantalla-2020-03-04-a-las-232615

captura-de-pantalla-2020-03-04-a-las-232615

1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Telecinco fa aquesta setmana 30 anys i ho fa recordant els seus formats i cares més mítiques. Per aquesta raó Jesús Vázquez ha sigut convidat a ‘Sálvame’ per recordar els seus inicis a la cadena a principis dels 90. El que ningú s’esperava era una de les anècdotes que explicaria en la seva visita. Segons ha explicat el presentador, va estar a punt d’abandonar la televisió per dedicar-se al cine, motivat per Penélope Cruz. 

El futur presentador d’‘Idol Kids’ ha començat narrant com van ser els seus primers anys a la cadena de Mediaset, quan es va posar al capdavant de ‘La quinta marcha’ al costat de l’actriu. Tal com ha explicat, l’actual estrella de Hollywood tenia molt clar que volia dedicar-se a la interpretació: «La televisió per a ella era un trampolí», ha dit. 

Notícies relacionades

No obstant, la sorpresa per a molts ha arribat a l’explicar que l’actriu el va animar a anar al cine amb ella. Penélope, que en aquell moment era la seva companya, estava representada per Cristina Rota, mànager de molt artistes de la dècada. Pel que sembla, un dia al programa Pénelope li va proposar centrar-se en la interpretació: «Vine amb mi i marxem d’aquí. Jo vull ser actriu, ¿tu no vols ser actor? Llavors anem amb Cristina Rota». 

Tot i que la proposta li va resultar atractiva, el presentador es va quedar en la televisió sense saber l’exitosa carrera que tenia per davant: «Em vaig quedar. Estava molt a gust aquí. La primera vegada que vaig entrar en un plató vaig saber que em volia dedicar a això», ha confessat.