A CUATRO

L'edat de Matías Roure ('First dates') impacta a 'El concurso del año': «No tinc paraules»

El cambrer del 'dating show' de Cuatro va sorprendre els concursants al revelar l'edat que té

dani-y-matias

dani-y-matias

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Matías Roure es va donar a conèixer davant el públic fa gairebé quatre anys, quan van arrencar les emissions de ‘First dates’en l’‘access prime time’ de Cuatro. Des d’aleshores, l’argentí s’ha anat posicionant com un dels rostres més reconeguts del ‘dating show’, on exerceix com a cambrer. Tot i que cada nit es cola a casa dels espectadors, hi ha un detall que segur que molts desconeixien fins ara: la seva edat. 

Per aquesta raó, Matías ha sigut un dels últims convidats famosos de ‘El concurso del año’,el format que presenta Dani Martínez als matins de Cuatro. En la primera ronda, el model va haver de situar-se al centre del plató perquè els concursants, Tamara i Rafael, comencessin a especular sobre els anys que té. 

La parella no s’ho va pensar gaire i va coincidir que l’edat de Matías s’acostava als 30 anys, però finalment van fixar els 28 com a xifra estimada. Rere la pista, una fotografia de la infància del cambrer, els concursants van estudiar la possibilitat que fos fins i tot més jove, però van optar per mantenir la seva resposta en els 28. 

Notícies relacionades

Tot i que Tamara i Rafael es van mostrar pràcticament convençuts que l’edat de Matías s’acostava a la trentena, tots dos es van quedar completament impactats quan el comptador de diners va reflectir que s’havien equivocat en nou anys. «¡Em moro!», va exclamar la concursant quan els euros acumulats van passar dels 50.000 als 45.500. 

«El Matías n’està encantat», va assegurar Dani Martínez després del desenllaç de la primera ronda. «La maquilladora d’aquí és boníssima», va dir fent broma el ‘desconegut’ abans de revelar la seva edat veritable: «Tinc 37 anys». «Em quedo sense paraules», va reconèixer Tamara sense donar crèdit al que acabava de passar.

Temes:

First dates