XARXES SOCIALS

La clatellada de 'La resistencia' a Wismichu després de burlar-se d'un seguidor

El 'youtuber' va publicar un tuit en el qual es reia de l'aspecte físic d'un fan

wismichu

wismichu

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Wismichu va protagonitzar a finals del 2018 una de les entrevistes més polèmiques de la història de ‘La resistencia’. El comportament del ‘youtuber’ no va agradar als espectadors del format de #0 i fins i tot va arribar a incomodar-los, ja que, sense previ avís, va trencar una de les tasses de David Broncano mentre sortia corrents del plató. 

Ara, el conegut creador ha tornat a situar-se en el focus de les crítiques per la seva resposta a un seguidor. «¡Quines ganes de tornar a veure ‘La tumba de las luciérnagas’! NO VA DIR NINGÚ MAI», va començar dient Wismichu en un tuit, provocant que el fan en qüestió li contestés amb un altre missatge en la mateixa línia: «¡Quines ganes de tornar a veure ‘Bocadillo’! NO VA DIR NINGÚ MAI»

L’usuari @RobCar24 estava fent referència a la pel·lícula de Wismichu que va presentar al Festival de Sitges i que en realitat era un esquetx de tres minuts de durada que es repetia en bucle. Lluny de prendre-s’ho amb humor, el ‘youtuber’ va contetar amb una altra publicació en la qual es reia de l’aspecte físic del seu seguidor. «Comparar ‘Bocadillo’ amb qualsevol altra pel·lícula», va escriure mentre adjuntava la foto de perfil del seu interlocutor. 

El mateix tuitaire es va sentir ofès i va replicar amb serietat: «Almenys no aniré a judici ni tinc demandes. Acabes de perdre un subscriptor». La jugada sembla que no li va sortir gaire bé a Wismichu, ja que molts altres seguidors se li van tirar a sobre per la seva reacció. «Quin ridícul» o «Burlar-se de l’aspecte de les persones és molt 2015», són alguns dels comentaris que es poden llegir. 

Notícies relacionades

El més cridaner és que ‘La resistencia’ també es va sumar a l’allau de comentaris. «¡Quines ganes de tornar a veure Wismichu a ‘La resistencia’! NO VA DIR NINGÚ MAI», va escriure a Twitter el ‘community manager’, mentre rebia els aplaudiments dels seus fans. 

Minuts abans, Wismichu reconeixia el seu error, tot i que no va esborrar el tuit. «M’he escalfat i el primer que se m’ha ocorregut ha sigut contestar-li amb una foto de la seva cara. Perdó a l’afectat i a la resta de gent que s’ha molestat. M’encantaria prometre-us que no tornarà a passar, però un no és de pedra i hi ha dies dolents en què em perd la boca». 

Temes:

Wismichu