A 'LA RESISTENCIA'

Broncano, després de la resposta de Trueba a la pregunta del sexe: «Fa tres anys que espero que em diguin això»

El presentador va reconèixer que el director de cine l'havia posat «al seu lloc» amb la seva inesperada reacció

trueba-y-broncano

trueba-y-broncano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Fernando Trueba  va passar aquest dimarts pel teatre Arlequín per anar com a convidat a ‘La resistencia’. Tot just entrar al plató, el director de cine va regalar a David Broncano el seu últim projecte, una caixa recopilatòria titulada ‘Bebo de Cuba’, que inclou set discos de Bebo Valdés, un d’inèdit, i dos documentals. «És de les vegades que més ràpid es fa la promoció, una jugada molt de murri», li va dir el presentador. 

Després de l’entrevista va arribar el moment de les preguntes més esperades pels espectadors. «¿Sol o amb altres persones? ¿En grup compta més?», va preguntar Trueba després que Broncano s’interessés per la quantitat de relacions sexuals que ha tingut l’últim mes. «Coit normal compta 1 punt, masturbació 0,25 i en grup 1,5», va assegurar el presentador mentre el director intentava desviar l’atenció: «¿Compta més el sexe oral o l’escrit?». 

Notícies relacionades

«Dona una dada, dona un número», va insistir Broncano sense esperar la resposta que li anava a donar el seu convidat. «¿A tu què t’importa?», va deixar anar Trueba mentre el públic arrencava a aplaudir. Entre rialles, el presentador va reconèixer que feia molt temps que esperava aquesta resposta: «He estat tres anys pensant que a veure quan algú en diria això, perquè és la resposta ideal. M’has posat al meu lloc i ja»

Quant als diners que té al banc, Trueba va afirmar no tenir-ne «ni punyetera idea». «En aquests casos, amb la gent que manegeu pasta ens val un arc», va dir Broncano a l’entrevistat, que va mantenir la seva actitud: «No sé quants diners tinc, però sé que en són pocs. Pocs per al que es pot suposar per al meva feina. Una persona que té una feina més mal remunerada dirà: ‘Si tu en tens pocs, llavors jo què, de què vas’». «Prefereixo no saber quants en tinc, no ho miro, i cada vegada que hi vaig i en trec amb la targeta, de moment no m’ha dit que no n’hi hagi», va concloure.