CONTRAATACA A 'SÁLVAME'

Belén Esteban contesta a Alicia Senovilla: «Entenc que no et va bé, però deixa de parlar de mi»

La col·laboradora de 'Sálvame' ha reaccionat a les últimes declaracions de la presentadora

belen-esteban

belen-esteban

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les últimes declaracions d’Alicia Senovilla  sobre Belén Esteban no han agradat gens a la col·laboradora de ‘Sálvame’. La presentadora ha concedit una entrevista en la qual lamenta que la seva excompanya de programa no recordi tot el que va fer per ella. «Li he tingut molt afecte, l’he ajudat i l’he defensat. Ho sap i no m’ho ha agraït», ha assenyalat Senovilla. 

Per al·lusions, Belén Esteban va prendre el torn de paraula durant el ‘Sálvame’ d’aquest dimecres per contestar manera contundent la seva excap, amb la qual va treballar a Antena 3 fa 20 anys. «¿Què va fer ella per mi?», va començar preguntant-se la de Paracuellos abans de recordar, al contrari del que assegura Senovilla, que la primera persona a fer-li una entrevista a la televisió va ser María Teresa Campos

Notícies relacionades

«Jo vaig ser estar un programa de l’altra cadena i a mi em va contractar una productora, no em va contractar aquesta senyora», va continuar dient Belén abans d’afirmar: «Quan jo m’he perdut sempre m’he trobat, així que no et preocupis.» Per si fos poc, Senovilla va contraatacar parlant de la seva situació actual en el mitjà: «Jo entenc que el món professional no et va bé. Entenc que si amb aquesta exclusiva has guanyat diners parlant de Belén Esteban, d’una banda me n’alegro». 

No obstant, Belén va mirar fixament a càmera per demanar-li la comunicadora que deixi de parlar d’ella: «Cada cert temps treus a passejar el meu nom». «L’únic problema que vam tenir és que el teu exmarit volia ser el meu representant i vaig dir que no. No hem tingut més problemes», va afegir durant el seu discurs, en el qual va desitjar «sort» a Senovilla: «Tant de bo trobis una feina per presentar, perquè és el que t’agrada. Parla de la teva vida i deixa la meva, petons i que et vagi tot bé»

Temes:

Sálvame