UN ALTRE NOM A LA LLISTA

Telecinco anuncia a Bea Retamal, guanyadora de 'GH 17', com a concursant de 'Supervivientes'

L'exgranhermana posarà rumb a Hondures en els pròxims dies per participar al reality show

bea

bea

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A poc a poc anem coneixent els noms dels famosos que s’embarcaran en una de les seves aventures més grans fins ara. Telecinco ha confirmat aquest dijous que Bea Retamal, guanyadora de ‘Gran Hermano 17’, també serà una de les concursants de la nova edició de ‘Supervivientes’, que arrencarà les seves emissions el dijous 20 de febrer amb Jorge Javier Vázquez i Lara Álvarez com a presentadors. 

Bea, també coneguda amb el sobrenom de ‘naranjita’, va aconseguir alçar-se amb la victòria del mateix ‘Gran Hermano’ en què va participar Adara, malgrat que va ser expulsada per l’audiència a la cinquena gala. La concursant va poder tornar a la casa de Guadalix de la Sierra gràcies a la vida extra que era a la caixa que li va cedir una de les seves companyes. Un gir que li va permetre continuar amb el seu concurs fins a la gran final, on es va emportar el maletí amb els 300.000 euros. 

Durant la seva estada a la casa més famosa de la tele, Bea va iniciar un romanç amb Rodrigo que es va consolidar fora de càmeres. Més endavant van fer el salt a Mtmad amb el seu propi canal, ‘Rodéanos’, en el qual compartien el seu dia a dia amb el seu exèrcit de seguidors. No obstant, fa uns mesos van decidir posar fi a la seva relació amb una ruptura en la qual hi va haver implicades terceres persones. 

Notícies relacionades

Bea es converteix d’aquesta manera en la tercera concursant confirmada de ‘Supervivientes 2020’, que ja ha anunciat de manera oficial els fitxatges de Rocío Flores i d’Albert Barranco. Durant la tarda d’ahir, YOTELE va avançar en exclusiva que Fani, la gran protagonista de ‘La isla de las tentaciones’, serà una altra de les famoses que saltarà des de l’helicòpter als Cayos Cochinos. 

José Antonio Avilés; Helena, mare d’Adara; Cristian Suescun, germà de Sofia i fill de Maite Galdeano, i Asraf Beno, exconcursant de ‘GH VIP’ i nòvio d’Isa Pantoja, són altres dels noms que podrien tancar els seus fitxatges en els pròxims dies.