NO TÉ XARXES

Sandra Sabatés denuncia un compte fals del Gran Wyoming a Instagram

La presentadora d''El intermedio' ha recordat que el seu company no té cap perfil a les xarxes socials

sabates-wyoming

sabates-wyoming

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La suplantació d’identitats a les xarxes socials està a l’ordre del dia. L’últim a veure un compte fals amb el seu nom i la seva fotografia ha sigut el Gran Wyoming, que no disposa de cap perfil personal ni a Twitter ni a Instagram. L’encarregada d’alertar sobre aquest assumpte ha sigut la copresentadora d’‘El intermedio’Sandra Sabatés, que ha utilitzat els seus ‘stories’ per informar-ne. 

«Aquest compte és fals. Wyoming no té Instagram. Ja està denunciat», escrivia la periodista en el seu propi compte per evitar malentesos. El perfil en qüestió, que porta per nom @elgranwyoming_, encara no ha sigut eliminat de la xarxa social de fotografia. En la seva descripció assegura que és el presentador d’‘El intermedio’ i, per tant, no es tracta de cap compte fan o parodia. 

Notícies relacionades

Aquesta no és la primera vegada que el Gran Wyoming veu suplantada la seva identitat a les xarxes socials. Carmen Aguilera, directora de l’exitós format de La Sexta, ja ha hagut de desmentir en diverses ocasions que el presentador hagi decidit endinsar-se en el món de les xarxes socials. «Insistim: Wyoming no té xarxes. Disfruta’l en viu i en directe», ha escrit aquest dimarts al matí. 

El novembre del 2018, Aguilera també va haver de recordar que Wyoming no és present a Twitter després de la repercussió que van tenir els tuits d’un compte que s’atribuïa al presentador, tot i que en aquest cas sí que matisa en la seva descripció que és una paròdia. «Prenguin nota, Wyoming no té compte de Twitter», va advertir llavors. 

Temes:

Gran Wyoming