MÉS DETALLS

RTVE revela la portada i la data d'estrena d''Universo', el tema de Blas Cantó per a Eurovisió

La cançó sencera es podrà escoltar a partir del pròxim dijous 30 de gener

blas-cant

blas-cant

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

RTVE va revelant en comptagotes els detalls de la candidatura de Blas Cantó per a Eurovisió. Dimarts passat vam descobrir que ‘Universo’ és el títol de la cançó que el jove artista defensarà sobre l’escenari del certamen musical, que se celebrarà a Rotterdam (Països Baixos) els pròxims 12, 14 i 16 de maig. I aquest dijous la televisió pública ha mostrat la portada del tema que intentarà guanyar-se el favor del públic europeu. 

La cançó sencera i el videoclip s’estrenaran el pròxim 30 de gener a partir de les 10.00 hores. «‘Universo’ reflecteix un món semblant al meu, i el públic podrà descobrir la meva evolució a l’escoltar-la. Crec que és una muntanya russa d’emocions», assenyala el murcià en declaracions a TVE-1. El tema estarà disponible al canal oficial de Blas Cantó a Youtube, així com a la resta de plataformes digitals, a partir de les 0.00 hores del 31 de gener. 

Blas Cantó, que ha pogut treballar en la seva proposta amb total llibertat, reconeix que està molt content amb el resultat final de la cançó, que ha compost ell mateix. «Té un estil nou i arriscat per a mi, però conserva la meva essència», avança l’exintegrant d’Auryn sobre ‘Universo’, pensada per destacar la seva capacitat vocal i el seu timbre de veu. 

Tot i que de moment no se sap quan interpretarà per primera vegada ‘Universo’ en directe, tot apunta que podria acudir a una de les gales d’‘OT 2020’ per presentar davant del públic la candidatura amb què intentarà fer-se amb el micròfon de vidre a la gran final d’Eurovisió. 

Blas Cantó, l’elecció de RTVE per a Eurovisió

Notícies relacionades

RTVE va designar internament el mes d’octubre passat a Blas Cantó com el representant espanyol a Eurovisió 2020. L’artista murcià és un dels fenòmens musicals més destacats del nostre país dels últims anys, tant en grup, quan formava part de l’exitosa banda Auryn, com ara en solitari.

Des d’aleshores, RTVE i el mateix Blas Cantó han treballat amb productors i autors per buscar la cançó que completés la candidatura espanyola liderada per l’artista, un cantant amb un ampli registre interpretatiu i escènic, un magnífic directe i una dilatada experiència tant en televisió com sobre els escenaris.