HO EXPLICA A LES XARXES

Dur cop per a Alba Carrillo després de 'GH VIP': mor la seva gosseta Lanas

La segona finalista del 'reality' de Telecinco ha comunicat la notícia al seu compte d'Instagram

alba-carrillo

alba-carrillo

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de passar tres mesos tancada a la casa de ‘GH VIP 7’Alba Carrillo s’ha hagut d’enfrontar a una dura clatellada. La segona finalista del ‘reality show’ ha comunicat a les seves xarxes socials la mort de la seva gosseta Lanas, una trista notícia per la qual ha rebut nombrosos comentaris d’afecte per part dels seus seguidors. 

«Avui se n’ha anat un membre de la meva família. Ha sigut generosa fins a l’últim moment. Quan me’n vaig anar a ‘Gran Hermano’, li vaig dir que m’esperés i ha complert», comença dient Alba Carrillo en el seu compte d’Instagram, on acompanya les seves paraules amb una fotografia de Lanas. Tal com explica en el seu missatge, la gosseta havia estat al costat d’ella durant els últims 13 anys, els quals va omplir «de felicitat absoluta i afecte»

Cristina Cifuentes, entre els recolzaments d’Alba

Notícies relacionades

La model comparteix la seva tristesa a l’imaginar-se com canviarà el seu dia a dia a partir d’ara: «Ningú lladrarà quan truquin al telèfon o s’ajaurà a fer la migdiada amb el Lucas». No obstant, és conscient que Lanas es quedarà al costat de la seva família «per sempre». «T’estimem», afegeix la segona finalista de ‘GH VIP’. 

Companys de Telecinco com Omar Suárez o Chelo García Cortés han enviat tot el seu afecte a la col·laboradora de ‘Ya es mediodía’, que també ha rebut unes paraules de l’expresidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes: «Ho sento de tot cor, els estimem moltíssim. Un petó enorme»

Temes:

Alba Carrillo