RUPTURA INESPERADA

María Teresa Campos ha trencat amb Bigote Arrocet: el comunicat oficial llegit per Terelu entre llàgrimes

La periodista ha posat fi a sis anys d'amor amb l'humorista i ho ha fet públic a través del programa de Telecinco 'Viva la vida', en el qual col·laboren les seves filles

maria-teresa

maria-teresa

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El final de 2019 començarà una nova etapa en la vida de María Teresa Campos. La periodista ha comunicat aquest dissabte que ha trencat la seva relació sentimental amb Bigote Arrocet, el conegut humorista amb el qual mantenia una relació sentimental des de feia ja sis anys i amb qui convivia a la seva gran mansió als afores de Madrid.

Notícies relacionades

La notícia ha sigut avançada pel programa de Telecinco ‘Viva la vida’,que a més ha comptat amb el comunicat oficial, escrit a puny i lletra per la protagonista de la informació, i llegit en directe entre llàgrimes per la seva filla Terelu, en companyia de Carmen Borrego, l’altra filla de María Teresa, col·laboradora de l’espai i també present en plató aquella tarda.

«Vull manifestar, per evitar especulacions, que la nostra relació s’ha trencat recentment. Vull demanar als companys i a les persones que m’estimen, en la mesura possible, que em deixin viure amb tranquil·litat aquests moments tan difícils per a mi», deia la periodista en el text llegit per Terelu Campos.