A UNES HORES DE LA FINAL

'GH VIP': la reacció de les finalistes al conèixer l'embaràs de Malú i altres notícies de l'exterior

Alba, Mila i Adara van poder llegir alguns dels titulars que han aparegut en els mitjans durant els últims mesos

gh-vip

gh-vip

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

En poc més de 24 hores se celebrarà la gran final de ‘GH VIP 7’ i les tres finalistes abandonaran la casa de Guadalix de la Sierra per retrobar-se de nou amb la realitat. Però ahir, Adara, Mila Alba van tenir l’oportunitat d’avançar-se a la seva sortida i van conèixer algunes de les notícies que, si bé no són de màxim abast, han fet parlar molt durant els tres últims mesos. 

Un dels titulars que les concursants van poder llegir a la pantalla va ser el de l’embaràs de Malú, que fa unes setmanes va anunciar que espera el seu primer fill ambAlbert Rivera. «¡Que bonic! ¡Enhorabona, sisplau!», va exclamar Adara després de quedar-se amb la boca oberta, mateixa reacció que van tenir les seves dues companyes. 

Notícies relacionades

«¡No pot ser!», va assenyalar per la seva part una sorpresa Alba, mentre que Mila tampoc donava crèdit. «¿De debò?», es va preguntar la col·laboradora de ‘Sálvame’. Precisament, una altra de les notícies estava relacionada amb l’espai vespertí de Telecinco. 

«Salva’m fitxa un exconcursant de ‘GH VIP 7’ com a col·laborador», van llegir les llogateres de la casa. Sense pensar-s’ho dues vegades, Alba va llançar la seva pròpia teoria i va indicar que podria ser Hugo Castejón, el gran enemic de Mila. «Bé, doncs no torno», va deixar anar la periodista sense saber que, en realitat, tindrà el seu amic Antonio David com a company.