NO HI HAURÀ SEGONA EDICIÓ

Telecinco cancel·la 'GH Dúo' després de la fuga d'anunciants pel cas de Carlota Prado

La cadena de Mediaset apostarà per 'La isla de las tentaciones' com a substitut del 'reality show'

jorge-javier-v

jorge-javier-v

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La fuga d’anunciants que ha entelat la recta final de la setena edició de ‘GH VIP’ ha portat conseqüències serioses per a Telecinco. La cadena ha decidit finalment que no emprendrà la segona edició de ‘GH Dúo’,que s’havia d’estrenar al gener del 2020, després del boicot que han dut a terme les marques pel cas de Carlota Prado, la jove que presumptament va patir abusos sexuals fa dos anys durant la seva participació en ‘GH Revolution’. 

Tot i que en un primer moment es va estudiar la posada en marxa de ‘GH Dúo’ amb un altre nom en què no s’inclogués la marca de ‘Gran Hermano’, la cadena ha optat per paralitzar la producció de la que havia de ser la seva gran aposta per al primer trimestre de l’any. 

Segons la informació a què ha tingut accés YOTELE, cap concursant estava tancat però alguns dels que havien passat els primers filtres han sigut contactats de nou per comunicar-los que el programa estava congelat.

‘La isla de las tentaciones’ substitueix ‘GH Dúo’

Telecinco omplirà el buit que tenia reservat per a ‘GH Dúo’ amb ‘La isla de las tentaciones’,un ‘reality show’ presentat per Mónica Naranjoque es va gravar l’estiu passat. Cinc parelles hauran de comprovar la solidesa de la seva relació sentimental a través d’una sèrie d’experiències que els ho posaran gens fàcil. 

Notícies relacionades

Tal com va avançar en exclusiva aquest portal dimarts passat, ‘La isla de las tentaciones’ comptarà amb un debat en directe moderat per Sandra Barneda. Si l’espai funciona no es descarta una altra emissió en una tercera nit, de la mateixa manera que s’ha fet fins ara amb els altres ‘realities’ del grup. 

Un cop s’acabi ‘La isla de las tentaciones’, que té una primera temporada amb 11 episodis, Telecinco llançarà la nova edició de ‘Supervivientes’, tal com va avançar ‘La Vanguardia’ i ha pogut conformar aquest portal.