A 'LA RESISTENCIA'

Broncano, després de la confessió sexual de Juan Lebrón: «Ningú no havia dit mai res tan sobrat»

El jugador de pàdel va sorprendre el presentador amb la seva resposta a la pregunta més íntima del programa

juan-lebron-broncano

juan-lebron-broncano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Juan Lebrón, el primer número u espanyol al World Padel Tour, va visitar durant la matinada de dimecres a dijous el plató de La resistencia. Com tots els convidats de Broncano, va tenir l’oportunitat de fer un cop d’ull a l’interior de la capsa misteriosa i també va haver de respondre a la pregunta més íntima: les trobades sexuals que ha mantingut en els últims 30 dies.

Notícies relacionades

«L’últim mes hem estat fora competint. He fet tres tornejos i calia jugar molt», va començar dient Lebrón, que va sorprendre amb una segona resposta: «Abans cardava tots els dies». Davant de la fermesa de l’esportista, Broncano es va quedar completament impactat: «Ningú no havia dit mai res tan sobrat. En els últims 30 dies més, però si per una vegada et preguntés de 60 a 30 dies... seria tots els dies».

«Tots els dies», va assegurar Lebrón mentre el públic esclafia a aplaudir. Però a més també va provocar les rialles de tots els presents a l’afirmar que el seu representant «està de testimoni». «¿Però quina mena de relació tens amb el mànager? ¿Però què és això?», va fer broma el presentador, donant peu a què el jugador matisés les seves paraules: «Ens expliquem tot el que ens passa». «Després ho contrastem. És un afortunat, et veu jugar al pàdel i a altres coses», va acabar Broncano.