DOLORÓS RECORD

Adara es trenca a 'GH VIP' al parlar de la seva relació amb Hugo: «Em sentia lletja»

La concursant s'ha obert amb les seves companyes i ha parlat de la falta de desig de la seva parella

adara

adara

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Adara continua dins de la casa de ‘GH VIP 7’ enmig d’un dilema. Tot i que després de la visita d’Hugo molts van donar per fet que la concursant apostarà per la seva relació amb ell quan finalitzi el ‘reality’, el cert és que encara continua mostrant sentiments per Gianmarco i encara no té clar quina serà la seva decisió. 

Notícies relacionades

Aquest dilluns, durant una conversa amb les seves companyes, Adara es va posar a plorar al recordar alguns dels moments més durs de la seva relació amb Hugo. «Hi ha una cosa que tenen totes les parelles que no pot faltar», va començar explicant la finalista, fent referència a les relacions sexuals: «M’he sentit lletja, ha sigut molt dolorós per a mi»

Va ser llavors quan Adara no va poder reprimir les llàgrimes i va començar a plorar mentre Alba, Mila i Noemí intentaven animar-la. «Em vaig començar a arreglar molt, em vaig posar a dieta, volia fer molt esport només per agradar-li, i no hi havia manera», va lamentar la jove, a qui se li va il·luminar la cara al parlar de l’italià: «Va arribar Gianmarco i em mirava com si fos el seu regal»