A 'GH VIP'

Mila s'enfonsa per un tuit de María Patiño, que respon: «No m'agrada que m'utilitzin per debilitar-la»

La presentadora de 'Socialité' va escriure un missatge a favor d'Adara que va provocar l'enuig de la seva companya

mila

mila

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les quatre finalistes de ‘GH VIP 7’ van haver d’enfrontar-se aquest diumenge als tuits més crítics d’alguns espectadors. Però, a més, per contrarestar-ho, també van poder llegir els missatges de recolzament de personatges coneguts. No obstant, el que va rebre Adara va provocar un monumental emprenyament de Mila Ximénez, ja que l’autora del missatge era la seva companya María Patiño.

 «Quan aconsegueixes viure com sents, fins i tot perdent... has guanyat», havia escrit la presentadora de ‘Socialité’ en el seu compte de Twitter fent referència a la situació personal d’Adara. Després que l’organització del programa decidís posar el tuit a la concursant, Jordi González va llançar una pregunta a l’aire: «Però, un moment. ¿María Patiño no era defensora oficial de Mila Ximénez?». 

Això va donar peu perquè la col·laboradora de ‘Sálvame’ deixés entreveure el seu enuig, això sí, amb un toc d’humor. «Estic al·lucinant, però bé. Sortiré d’aquí amb el cap fer un nyap [...] me’n vaig a la merda ja. Moltes gràcies, María, un petó a tots i si tinc feina m’ho dieu... Collons, ¿em queda algú?», va deixar anar la periodista mentre Adara i Jordi reien. 

Notícies relacionades

No obstant, el rampell de Mila va anar en augment i fins i tot es va queixar que ningú hagués anat a veure-la a la casa: «¿Hi ha algú a fora? Aquí han vingut cosins, nòvios, amants, cunyats... A mi no m’ha vingut a veure ni Déu i a sobre Patiño diu que Adara és la guanyadora». »¡Després diuen que rigui i que em diverteixi, ¡però això què cony és!», va afegir. 

María Patiño: «Mila té tot el meu suport»

Després del debat i durant l’emissió de la casa en directe, Mila va adoptar un to més seriós i es va mostrar intranquil·la per les paraules de Patiño, mentre les seves companyes intentaven fer-li veure que en cap moment havia dit que Adara fos la seva guanyadora. Davant de la polèmica generada, la mateixa autora del tuit s’ha pronunciat a les seves xarxes socials. «Nom’agrada gens que m’utilitzin amb un tuit per debilitar la meva amiga. Intento ser justa amb el que sento i amb el que veig. A partir d’ara, tot el meu suport. Guanyar Mila al 27050», ha escrit Patiño.