A ANTENA 3

Álex Marquez i Alejandro Sanz, entre els convidats de 'El hormiguero' la setmana que ve

Melendi i Roberto Bautista també es passaran pel plató del programa de Pablo Motos

alex-marquez

alex-marquez

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El món de l’esport tindrà un paper molt important a ‘El hormiguero’ la setmana que ve. El tennista Roberto Bautista i el pilot Álex Márquez seran alguns dels convidats del programa que presenta Pablo Motos Antena 3

Dilluns, 2 de desembre, el format començarà la setmana amb Melendi. L’asturià presentarà el seu nou disc, ‘10:20:40’, un particular títol que fa referència al seu número de discos, els anys de carrera musical i la seva edat, respectivament. L’artista continua, a més, amb la seva popular gira ‘Mi cubo de Rubik Tour’, que finalitza a començaments del 2020.

Dimarts, 3, Pablo Motos rebrà al plató el tennista Roberto Bautista, campió de la Copa Davis de Tenis amb Espanya, considerat el mundial d’aquest esport. El jugador, l’actual número 9 del món, va ser un dels artífexs de l’‘Armada’ espanyola que el 24 de novembre passat va aconseguir alçar-se amb el triomf després d’una setmana de competició a Madrid.

Notícies relacionades

Un dia més tard, dimecres 4, passarà per ‘El hormiguero’ un altre campió del món, Álex Márquez. El pilot explicarà com ha sigut la temporada que l’ha portat, amb només 23 anys, a aconseguir el seu segon títol mundial, després del que va aconseguir el 2014 amb Moto 3, i del seu futur més immediat: el salt a la categoria reina de MotoGP, en què compartirà equip amb el seu germà, el vuit vegades campió mundial Marc Márquez.

Dijous, 5 de desembre, Alejandro Sanz serà l’encarregat de tancar la setmana, com va avançar en exclusiva YOTELE. L’artista presentarà l’edició especial de l’àlbum #LaGira de #ElDisco que surt a la venda el 6 de desembre. Motos també xerrarà amb Sanz sobre el seu pròxim paper com a ‘coach’ de ‘La Voz’, format que aviat estrenarà una nova edició.

Temes:

El hormiguero