AMB VIDEOCLIP

Leticia Sabater dona la benvinguda al Nadal amb 'Trínchame el pavo', la seva nova nadala

La cantant estrena una nova cançó de temàtica nadalenca que ja està disponible a Youtube

leticia-sabater

leticia-sabater

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Tot i que Mariah Carey és l’encarregada de donar el tret de sortida al Nadal amb el mític ‘All I want for Christmas is you’, Leticia Sabater no es queda enrere i també està disposada a convertir-se en un dels referents de l’època nadalenca. I és que l’artista multidisciplinària ha llançat aquest dimarts ‘Trínchame el pavo’, el nou tema amb què amplia el seu repertori de nadales. 

Just un any després de sorprendre tothom amb ‘El polvorrón’, la seva primera cançó de temàtica nadalenca, Leticia estrena un nou tema amb què continua explorant el gènere. No obstant, es manté fidel al seu estil amb uns ritmes molt ballables que estan acompanyats per la seva inconfusible veu, la qual utilitza per imitar el so d’un gall dindi en diversos moments del videoclip.

Notícies relacionades

Al llarg del ‘single’, de quatre minuts de durada, Leticia fa un repàs per les persones que, segons ella, «trinchan el pavo» durant els sopars de final d’any: els «cuñaos», els «papis», els «hermanos», els «colegas», «los currantes”» o «los ‘dj’ en las fiestas» en són alguns. «Trínchame el pavo, papito», «cómetelo poquito a poquito», «en Navidad final feliz y polvito» «turrón, champán y un buen pedito» són altres de les estrofes del tema. 

La nova creació de la que va ser presentadora de formats com ‘A mediodía, alegría’ i ‘Mucha marcha’ ja està disponible a Youtube, on els primers comentaris no han tardat a arribar. «El contingut que mereixem», «que bé que ho fas» o «quina obra d’art» són alguns dels missatges que poden llegir-se.